BUTİK OTELCİLİK ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Temenos Boutique&Spa Ortakent?te taş mimariye sahip, doğanın, lüksün ve otantik mimarının bir örneği olarak da dikkatleri çekiyor

Turizm 14.05.2015 14:55:03 0
BUTİK OTELCİLİK ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Temenos Boutique&Spa Ortakent’te taş mimariye sahip, doğanın, lüksün ve otantik mimarının bir örneği olarak da dikkatleri çekiyor

Bodrum’da butik otel geleneğine Temenos Boutique&Spa ile yeni bir halka eklendi. Özellikle turizm sezonunun 12 aya yayılmasında Temenos Boutique’nin çok önemli katkı sağlayacağı ifade ediliyor. Ortakent Otelin deneyimli turizmcisi ve Genel Müdürü Sema Koyunba “Biz, aynı zamanda otelimizde doğayı, lüksü ve otantik mimariyi bütünleştirdik. Konuklarımıza lüksü ve huzuru yaşatmayı hedefliyoruz. Yeşilin ve mavinin birleştiği eşsiz güzelliği konuklarımız yaşayacaktır” diyor.

Otelcilik anlayışının sadece yatak, güneş, deniz ve havuz olmadığını da söyleyen Temenos’un Genel Müdürü Sema Koyunba, yeme-içme konusunda da iddialı olduklarının altını çiziyor ve şunları söylüyor:

“Şefimiz Emre Yalçınkaya’nın, özenle hazırladığı yemekler, Ege’nin özelliğini taşıyan otlar ve zeytinyağlılar, deniz ürünleri konuklarımızın vaz geçemeyeceği damak tadı yemekler olacaktır. İtalyan ağırlıklı Akdeniz Mutfağı esintileri ile Dolce Arancia Restaurant & Bar ve patisserie 12 ay boyunca hizmet verecektir. Doğum günleri, özel davetler, iş toplantıları ve düğün organizasyonları için muhteşem manzaraya sahip otelimizde kaliteyi sunmayı hedefliyoruz. Güneşin parladığı tepede, dağlardan aldığı güçlü enerjisi, denizden aldığı huzur ve güneşten aldığı sıcaklıkla sizlere unutulmaz bir tatil sunuyoruz. 44 Exclusive odası bulunan otelimizde tüm odalar deniz ve bahçe manzarasına sahiptir. Odalarımızın kapıları eşsiz Ortakent manzarasının tadını çıkartabileceğiniz özel teras ve balkonlarımıza açılır. Hepsi birbirinden farklı ve özenle dizayn edilmiştir. Türk Hamamı, Buhar banyosu, İnfrared Sauna, Fitness Center ve Masaj seçenekleri ile bedeniniz dinlenmiş olacaktır. “dedi.

Bodrum'un yep yeni Butik oteli Temenos Boutique Hotel & Spa Mayıs 2015 itibari ile kapılarını misafirlerine açtı.

12 ay hizmet verecek otelin Genel Müdürü Sema Koyunba ilk açılısı Celgene Türkiye Ruhsatlandırma ve Pazar Erişim Direktörü Burcum Uzunoğlu’nun muhteşem Doğum günü partisi ile gerçekleştirdi.

İş ve ilaç sektöründen seçkin konukların ağırlandığı doğum günü kokteyl ile başladı. Bu özel için Ankara Ve İstanbul’dan gelen konuklar kokteyl sonrası Şef Emre Yalçınkaya’nın özenle hazırladığı yemeğe geçtiler. Pasta kesim töreninin ardından Dj Aykut Kesmen performansı ile de eğlenmeye devam ettiler. Kutlama gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Deneyimli turizmci Sema Koyunba Temenos Boutique Hotel & Spa markası ile butik otelcilik hizmetini doğa, lüks ve otantik mimari ile birleştirerek, 12 ay boyunca misafirlerine huzur ve lüksü yaşatmayı hedefliyor.  Otel Bodrum Milas havalimanına 45 km, merkeze ise  10 kilometre uzaklıkta, Ortakent’in muhteşem deniz ve doğa manzarasına kuşbakışı konumlandırılmış durumda.

Yeşilin ve mavinin birleştiği eşsiz güzellikteki Temenos Boutqiue Hotel & Spa, muhteşem deniz manzarası, taş mimarisine sahip büyüleyen odaları, bedeninizi yenileyeceğiniz mükemmel Spa,sı ile keyifli bir tatil için sizleri bekliyor.

 

Güneşin parladığı tepede, dağlardan aldığı güçlü enerjisi, denizden aldığı huzur ve güneşten aldığı sıcaklıkla sizlere unutulmaz bir tatil sunuyoruz.

44 Exclusive odası bulunan otelimizde tüm odalar deniz ve bahçe manzarasına sahiptir. Odalarımızın kapıları eşsiz Ortakent manzarasının tadını çıkartabileceğiniz özel teras ve balkonlarımıza açılır. Hepsi birbirinden farklı ve özenle dizayn edilmiştir.

İtalyan ağırlıklı Akdeniz Mutfağı esintileri ile  Dolce Arancia Restaurant & Bar ve patisserie 12 ay boyunca hizmet verecektir. Doğum günleri, özel davetler, iş toplantıları ve düğün organizasyonları için muhteşem manzaraya sahip otelimizde kaliteyi sunmayı hedefliyoruz.

Türk Hamamı, Buhar banyosu, İnfrared Sauna, Fitness Center ve Masaj seçenekleri ile bedeniniz dinlenmiş olacaktır.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/BODRUM

HABER:NECDET BULUZ

 

 

 



 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78