BUSADER'DEN 100. YILA UNUTULMAZ KUTLAMA

BUSADER Federasyonu, Cumhuriyet'in 100. yılını Merinos AKKM'ndeki unutulmaz geceyle kutladı. Yapımı Hatay Samandağ'da süren BUSADER İlkokulu yararına gerçekleşen gecede usta sanatçı Fahir Atakoğlu'na sahnede BUSADER Korosu eşlik e

BURSA 31.10.2023 11:43:00 0
BUSADER

BUSADER Federasyonu, Cumhuriyet'in 100. yılını Merinos AKKM'ndeki unutulmaz geceyle kutladı. Yapımı Hatay Samandağ'da süren BUSADER İlkokulu yararına gerçekleşen gecede usta sanatçı Fahir Atakoğlu'na sahnede BUSADER Korosu eşlik etti.

 

Cumhuriyetin 100. yılı için çok özel bir geceye imza atan BUSADER Federasyonu, Merinos AKKM'nde düzenlenen konserde usta besteci ve piyanist Fahir Atakoğlu'nu Bursalılarla buluşturdu. Yapımı Hatay Samandağ'da süren BUSADER İlkokulu yararına gerçekleşen, Cumhuriyet resepsiyonuyla başlayan konsere Bursa iş, siyaset ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri büyük ilgi gösterdi. Federasyon çatısı altında bulunan Bursa, Veteran, Genç ve SANART BUSADER derneklerinin ev sahipliğinde gerçekleşen gece, Bursa BUSADER Başkanı Elif Evke'nin açılış konuşmasıyla başladı. SANART BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün geceye destek veren sponsor ve bağışçıların plaket törenini sunarken, Federasyon Başkanı Zerrin Özgüle yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Cumhuriyetimizin 100. yılında, ülkemizi daha ileriye taşımak üzere sağlık ve eğitim alanlarındaki toplumsal katkılarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Eğitimi birinci önceliğimiz görüyor, sağlıklı nesiller yetiştirmek için mücadele veriyor, yüzyılın felaketini yaşayan deprem bölgesinde Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürkümüzün Hatay hassasiyetine öncelik vererek, Samandağ BUSADER ilkokulu'nu eğitime kazandıracak olmanın onurunu yaşıyoruz.

Atamızın “yalnız tek birşeye ihtiyacımız var çalışkan olmak” sözünü kılavuz edinerek, toplumumuza faydalı olmak üzere durmadan çalışıyoruz. Varlığımızın en kutsal temeli olan istiklal ve cumhuriyetimizin sonsuz bekçisiyiz. Nice 100 yıllara, yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Türkiye…” Bursa'da gördüğü yoğun ilgi karşısında çok mutlu olan Fahir Atakoğlu da Cumhuriyetin hem 75. hem de 100. yılına ait besteleri yapmanın haklı gururunu yaşadığını ifade etti.

 

GECENİN FİNALİNİ SAHNEDE YAPTILAR

Fahir Atakoğlu'nun bestelediği eserlerin yanı sıra sözleri Sezen Aksu tarafından yazılan çok sevilen şarkıların da seslendirildiği gecenin en büyük sürprizini ise BUSADER Federasyonuna bağlı Bursa Dernekleri Başkanları ile Federasyon Yönetim Kurulu üyelerinin oluşturduğu koro yaptı. Fahir Atakoğlu'na teşekkür plaketi takdim edilmesinin ardından, usta sanatçı 100. yıl için bestelediği eseri sahnede BUSADER Korosu ile birlikte seslendirdi. Büyük beğeni toplayan Konserin sonunda Atakoğlu, seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


Anahtar Kelimeler: BUSADER' . UNUTULMAZ KUTLAMA
31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19