BURSA'DA TÜRK ANNELER DERNEĞİ KADINLARINDAN GÖRKEMLİ CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Cumhuriyet'in 98. yılını görkemli bir baloyla kutladı.

Gündem 29.10.2021 12:21:00 0
BURSA

 

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Cumhuriyet'in 98. yılını görkemli bir baloyla kutladı.

 

Türkiye'nin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, geleneksel Cumhuriyet Bayramı Balosu'nda buluştu. Podyum Davet'te gerçekleşen geceye; tüm üyeler siyah kıyafetleriyle katılırken, Cumhuriyet'in 98. yılı coşkuyla kutlandı. Büyük ilgi gören davet,

Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları anısına durulan bir dakikalık saygı duruşu ve ardından coşkuyla okunan İstiklal Marşı'yla başladı.

 

CUMHURİYET'İ İLERİ TAŞIYACAĞIZ

Gecenin açılış konuşmasını yapan TAD Bursa Şubesi Başkanı Sibel Gönülkırmaz, Cumhuriyet'in 98. yılını büyük bir gururla kutladıklarını söyledi. Gönülkırmaz, "Cumhuriyet, Atatürk'ün Türk milletine bıraktığı en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. İşte bu değer bizleri milli bir devletin onurlu bir şekilde özgürce düşünebilen, eşithakları olan birer ferdi, devletin tek ve gerçek sahibi haline getirmiştir. Bizler Cumhuriyet'i ileri seviyelere taşıyacağız. bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazelerimizin önünde saygıyla eğiliyor, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

 

COŞKU DORUĞA ÇIKTI

Başkan Sibel Gönülkırmaz, konuşmasının ardından gece için hazırlanan pastayı derneğin kurucu onursal üyesi Sevim Dikici ile birlikte kesti. Ellerinde Türk bayraklarıyla Yönetim Kurulu ve derneğin diğer üyelerinin de eşlik ettiği o anlarda coşku doruğa çıktı. 10. yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söyleyen TAD Bursa Şubesi üyeleri, Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00