Büro Memur-Sen üyeleri Dargeçit İlçesinde yemekte buluştu

Büro Memur Sen Mardin Şube başkanlığınca Dargeçit’te bulunan üyeleri yemekte buluştu.

Mardin 26.10.2022 18:13:00 0
Büro Memur-Sen üyeleri Dargeçit İlçesinde yemekte buluştu

Büro Memur Sen Mardin Şube başkanlığınca Dargeçit’te bulunan üyeleri yemekte buluştu.Memur Sendikaları Konfederasyonuna (MEMUR SEN) bağlı Büro Memur Sen üyeleri tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Büro Memur Sen Mardin Şube başkanlığınca Dargeçit’te kaynaşma ve tanışma yemeği verildi. Memur Sendikaları Konfederasyonuna (MEMUR SEN) bağlı Büro Memur  Sen Dargeçit Temsilciliği üyeleri tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Dargeçit 'teki özel bir lokantada düzenlenen yemeğe, Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat, Mardin Şube Yöneticileri Gültekin ÖĞDÜR, Murat Muratoğlu ve Faruk EVİS, Dargeçit Temsilcisi Mehmet Latif DOĞAN, Midyat Temsilcisi Abdulvahap AKSOY , Dargeçit Mal Müdürlüğü, Dargeçit Nüfus Müdürlüğü, Dargeçit Adliyesi ve Dargeçit Kaymakamlık ve Dargeçit Emniyet Müdürlüğü teknisyen yardımcıları üye memurlar katıldı.

Yemekte konuşma yapan Büro Memur Sen Mardin Şube Başkanı Ümit Unat "Bu yemeği sendikamıza yeni katılan arkadaşlarımızın birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları maksadıyla düzenledik.

Sendikamız içinde bir bütünlük sağlamak, kaynaşmak, birlik ve beraberlik için düzenlemiş olduğumuz bu yemeğe teşriflerinden dolayı tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğe katılan Dargeçit Temsilcisi Mehmet Latif DOĞAN ise, "Yapılan bu tür organizasyonlar üyelerin bir araya gelip kaynaştığı, sorunlarının masaya yatırıp çözüm yollarının arandığı, deneyimin paylaşıldığı ortamlardır. Bu tür organizasyonların devamını diliyoruz'' diye sözlerini bitirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62