BÜRO MEMURSEN GENEL BAŞKANI YILANCI, NÜFUS PERSONEL SAYISININ ARTTIRILMASINI İSTEDİ

Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Hüseyin Engin Sarıibrahim ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Gündem 19.12.2018 20:29:08 0
BÜRO  MEMURSEN GENEL BAŞKANI YILANCI, NÜFUS PERSONEL SAYISININ ARTTIRILMASINI İSTEDİ

Büro Memur Sen Genel Başkanı  Metin Yılancı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Hüseyin Engin Sarıibrahim ile bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, yapılan görüşmede Nüfus Müdürlüğü çalışanlarının başta pasaport, ehliyet, kimlik olmak üzere diğer vatandaşlık işlemleri ile ilgili büyük gayret sarf ettiklerini, vatandaşların hizmet memnuniyetini kusursuzca sağladıklarını ancak ekonomik ve özlük hakları anlamında çalışmalarının karşılığını yeterince alamadıklarını ifade etti.

 

Metin Yılancı, “Nüfus ve Vatandaşlık İşlerinde 100 günlük eylem planı içerisinde bulunan ve 60 güne kadar verilen randevuların en geç 10 güne sığdırılması, kurumda görevli arkadaşlarımız için hem fiziksel hem de psikolojik bir yük olmaktadır.10 güne sığdırılan randevulu işlemlerin bitirilmesi mümkün olmamakla birlikte vatandaşlarımızın kurumda yığılmasına yol açmaktadır. Kurumda randevularının kayması sonucu oluşan yığılmanın önlenmesi ve kurumda gecesini gündüzüne katarak çalışan kamu personellerinin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla randevu sürelerinin makul seviyeye getirilmesi veya personel sayısının arttırılması gerekmektedir .‘’ dedi.

 

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Hüseyin Engin Sarıibrahim’e çalışanların sorunlarına ilişkin gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88