BTP lideri Hüseyin Baş oyunu İstanbul'da kullandı

Milletimiz ne takdir ederse, sonuç ne olursa olsun biz sonuca razıyız diyen BTP lideri, ‘Biz siyaseti yarınlarımız için yapıyoruz’ ifadelerini kullandı.

Siyaset 31.03.2024 17:07:00 0
BTP lideri Hüseyin Baş oyunu İstanbul

Milletimiz ne takdir ederse, sonuç ne olursa olsun biz sonuca razıyız diyen BTP lideri, ‘Biz siyaseti yarınlarımız için yapıyoruz’ ifadelerini kullandı.

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oyunu İstanbul Güngören'de kullandı.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, eşi Betül Baş ve kurmayları ile saat 14.30'da oyunu kullanacağı Tozkoparan Mahallesindeki Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesi'ne geldi.

BTP lideri oyunu 1275 numaralı sandıkta kullandı.            

 

Fedakar teşkilatıma minnettarım

 

Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Hüseyin Baş, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Tüm teşkilat mensuplarına seçim sürecinde gösterdikleri üstün performans için teşekkür eden BTP genel başkanı “Ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Kıyasıya bir yarış sürdü. Ben başta bütün adaylarımız olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında bizi temsil etmeye çalışan, sahada gayret gösteren, gecesini gündüzüne katan, geceleri direk tepelerinde bayrak asan, hakikaten çok büyük fedakârlıklarla bu seçim sürecini yürütmeye çalışan, hem Ramazan gününde hem kış şartlarında soğuklarda ıslanarak, üşüyerek zor ayakta durarak çalışmalarını sürdüren bütün teşkilat mensuplarımıza, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, çocuğuyla hepsine teşekkür ediyorum, minnettarım” ifadelerini kullandı.

 

Biz siyasetimizi yarınlar için yapıyoruz

 

BTP lideri seçim sonuçlarının hayırlar getirmesini de temenni etti ve yarınlara dair mesajlar verdi.

Hüseyin Baş, “Biz ülkemiz için gayret ettik. Ülkemizin yarınları için emek sarf ettik. Bu emeklerimizin karşılığının takdiri milletimize ait. Milletimiz ne takdir ederse, sonuç ne olursa olsun biz sonuca razıyız ve bu sonuçtan mutlu olacağız. Hiçbir şekilde mutsuzluk, umutsuzluk bizim için geçerli değildir. Çünkü biz yarınlar için siyasetimizi yaptığımızı hep söyledik. Yarınlarda da bu siyasete devam edeceğiz. Tüm teşkilatıma olduğu gibi medya mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. Vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00