BOYDAK:``HUKUKA İNANCIM VE GÜVENİM TAMDIR``

Melikşah Üniversitesi Mütevelli heyeti Başkanı Memduh Boydak`tan Basın Açıklaması...

Gündem 18.09.2015 22:06:22 0
BOYDAK:``HUKUKA İNANCIM VE GÜVENİM TAMDIR``

Melikşah Üniversitesi Mütevelli heyeti Başkanı Memduh Boydak'tan Basın Açıklaması...

Memduh Boydak Açıklamasında şunları söyledi:

"Ülkemizin içinde bulunduğu bu terör ortamından dolayı birkaç gündür içerde olduğum için gözaltında olduğum için biliyorum. Dün 5 tane şehidimiz bugün iki tane şehidimiz oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah ülkemizin bu terör belasından bir an önce kurtulmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Aslında bu sıkıntılar içerisinde böyle bir konu ile ilgili gündeme gelmeyi arzu etmezdim. Biliyorsunuz iki gündür buralardayız. 16 Eylül 2015 sabahı Melikşah Üniversitesi ile ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde ifademe başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne çağrıldım.

Hukuka ve Türk adaletine olan saygımız, inancımız tamdır. Mütevelli heyet başkanlığını yürüttüğüm üniversitemiz hakkında sorulara içtenlikle cevap verdim yetkililere. Ülkemizin yetişmiş insan gücüne katkı sağlamak amacıyla 2008 yılında kurulan 2009 yılında eğitime başlayan, yapılan insan kaynağı ve altyapı yatırımları ile kısa sürede saygın öğrenim kurumları arasına katılan Melikşah Üniversitesi'nin gelişimi için daima katkıda bulunduk, katkıda bulunmaya çalıştık, inşallah bundan sonra da katkıda bulunmaya çalışacağız. devam edeceğiz kaykılarımıza. Tabi bu üniversiteyi kurarken arkadaşlarımızla birlikte bir gün böyle bir davadan dolayı yargılanacağını aklımıza gelmedi ama pişman değilim onu özellikle söyleyeyim yani.

İfademde belirttiğim gibi bizim gayemiz ülkemize, topluma, çevremize doğduğumuz toprakları mümkün olduğunca destek olabilmek yaşadığımız dünyaya değer katabilmek.

Attığımız her adımda pusulamız hukuki ve vicdani prensipler ve onlara yüzde yüz saygıdır. Aynı hassasiyeti beklemek de bizim hakkımızdır. Arkadaşlar altını çizerek söylüyorum aynı hassasiyeti beklemek de bizim hakkımızdır. Hukukun üstün olduğu bir Türkiye özlemi hepimizin isteği olmalıdır. Bu bakış açısıyla şahsıma Melikşah Üniversitesi ile ilgilis sorulara içtenlikle cevap verdiğimi bir kez daha vurgulamak istiyorum."dedi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-KAYSERİ

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19