BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON`DAN SANATÇI FATOŞ ÖTENEN`E DESTEK

Açtığı sergilerle gerek yurt içi, gerekse yurt dışında,Bafa ve Bodrum?un adını duyuran sanatçı önce Bafa Belediye başkanı Zühra Dönmezin daha sonra bodrum belediye başkanı Mehmet Kocadon?un dikkatini çekti.

Kültür ve Sanat 28.12.2017 14:27:03 0
BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON`DAN  SANATÇI FATOŞ  ÖTENEN`E DESTEK

Açtığı sergilerle gerek yurt içi, gerekse yurt dışında,Bafa ve Bodrum’un adını duyuran sanatçı  önce Bafa Belediye başkanı Zühra Dönmezin daha sonra bodrum belediye başkanı Mehmet Kocadon’un dikkatini çekti.

 

Mehmet kocadon’un daveti üzerine Bodrumda yaşayan sanatçı Fatoş Ötenen ile Bafa Belediye Başkanı Sayın Zühra Dönmez,Bodrum Belediye Başkanına nezaket ziyaretinde bulundu.Yapılan Sanat Sohbeti esnasında her iki Başkan,sanatçının başarısından gurur duyduklarını ve bundan sonraki sanat hayatında sanatçının adını daha sık duyurabilmesi için sanatçıya tam destek vereceklerini belirttiler.

 

FATOŞ ÖTENEN KİMDİR?


 1980 Bafa doğumlu olan Fatoş Ötenen, ilkokuldan itibaren güzel sanatlara olan ilgisini ülkemizin çok değerli üniversite profesörlerinden ve sanatçılarından aldığı özel derslerle devam ettirip Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü kazandı.

 

Okul döneminde ve mezun olduktan sonra  bugüne kadar 16 karma sergiye katıldı;22 kişisel sergi açtı. Birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı.2012 de ÖtenenArt’ı kurdu.

 Sanatçı sanatın birçok alanında başarısını kanıtlamıştır.Resim öğretmenliğinin yanısıra, sanat yönetmenliği,İç mimarlık konsept projelerinde ressam ve proje danışmanı,Yayın evleri ve grafik ajanslarıyla da tasarımcı ve sanat danışmanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.Eserleri yurtdışındaki kolleksiyoncuların kolleksiyonlarında yer almaktadır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


 

 


33.1° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,49%0,19
  • DOLAR

    32,24% 0,36
  • EURO

    35,02% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2442,41% 0,55
  • Ç. ALTIN

    3897,55% -0,51