BM Kadın Birimi`nden Atakule?de 8 Mart?a özel alan

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women), Atakule işbirliğiyle Atakule içinde bir noktayı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak tasarladı.

9.03.2019 10:45:08 0
BM Kadın Birimi`nden Atakule?de 8 Mart?a özel alan

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women), Atakule işbirliğiyle Atakule içinde bir noktayı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak tasarladı.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi, başkentin simgelerinden Atakule’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir dekorasyona imza attı. Atakule işbirliğiyle hazırlanan Instagram fotoğraf noktası, İngilizce ve Türkçe olmak üzere 18 mesajla donatıldı. “Güçlü ol”, “Cesur ol”, “Harekete geç,” “Eşit düşün” gibi mesajların yer aldığı Instagram noktası ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

BM Kadın Birimi’nin 2019 Dünya Kadınlar Günü için belirlediği “Değişim için eşit, akılcı ve yaratıcı ol” teması kapsamında, başlık etiketleri kadınların değişimin öncüleri olduğunu vurguluyor. 

Kadınların gücüne ve toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan Instagram fotoğraf noktası, Mart ayı sonuna kadar ziyaretçilere açık olacak. Ziyaretçiler, çektikleri fotoğrafları Instagram’da #KadınlarGünü etiketiyle paylaşabilir.

UN Women Hakkında:

Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi (BM Kadın Birimi-UN Women) toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına ve kadının güçlenmesine yönelik çalışan Birleşmiş Milletler kurumudur. Dünya çapında kadınların ve kız çocuklarının ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde karşılanması için kurulan BM Kadın Birimi, BM üyesi ülke hükümetleri, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör ile toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik yasalar, politikalar ve programların tasarlanması ve bu alandaki küresel standartların uygulanması için ortak çalışmalar yürütür. Kadınlar ve kız çocuklarının hakları için küresel düzeyde savunuculuk yapar.

Atakule GYO Hakkında:

Atakule GYO, faaliyet esasları, portföy yatırım politikaları ve yönetim sınırlamalarında Türkiye Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına tabi bir gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketidir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ilişkin düzenlemelerinde yazılı amaç ve konularla iştigal etmek üzere 21 Ağustos 2000 tarihinde kurulmuş, payların 49'u 7-8 Şubat 2002 tarihinde halka arz edilmiş ve hisse senetleri 14 Şubat 2002 tarihinden itibaren İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında işlem görmeye başlamıştır. Türkiye'nin güçlü Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarından olan Atakule GYO, 2010 yılının ilk çeyreğinde kurumsal yapılanma sürecine girmiştir. Senelerin birikimi ve eski hissedarlarının mirası olan kurumsal yaklaşım; köklü kimlik ve istikrarına da sahip çıkarak, uzmanlığa değer veren yatırımcı ve dinamik kimliğiyle, "gayrimenkul yatırımının likit ve sağlam yatırım alternatifi" olarak sermaye piyasalarının öncü markası olmayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda Atakule GYO; profesyonel yönetici kadrosu, uzman ekibi ve sektörde konularında isim yapmış proje ortaklarının danışmanlıkları ile yola çıkmış, portföyündeki gayrimenkuller ve sermaye birikimi ile de ticari ve sosyal açılardan sürdürülebilir projeler arayışına başlamıştır. Atakule GYO arazi geliştirme, proje tasarımı, satış ve pazarlama alanlarında hissedarlarına düşük risk ve yüksek gelir getirecek projeler üzerinde çalışmaktadır. Atakule GYO; hedefleri doğrultusunda pazar dinamikleri, arz talep dengeleri, yeni gelişen bölgeler ve çekim merkezlerini takip etmekte, yatırım potansiyeline sahip metropollerde proje arayışlarını sürdürmektedir.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88