``BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ``

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na aday gösterildiğini anımsatan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Bu bölge kalkındığı zaman bu şehir kalkınmış, mutlu olacak. Birlikte başaracağız diyorum" diye konuştu.

Siyaset 1.12.2013 12:57:06 0
``BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ``

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na aday gösterildiğini anımsatan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Bu bölge kalkındığı zaman bu şehir kalkınmış, mutlu olacak. Birlikte başaracağız diyorum" diye konuştu.

 İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Nizip`te en çok vergi ödeyen mükellefler ile sanayicileri ödüllendirdi.

Nizip Ticaret Odası tarafından düzenlenen "Ekonominin Mozaik Taşları Vergi Ödül Töreni", bakanlar Şahin ve Güler ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu`nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bakan Şahin, törende yaptığı konuşmada, 12 yıldan beri alanlarda bulunduğunu belirterek, birlikte çalıştığı milletvekilleri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür etti. Bakanlık olarak hiçbir ilçeyi ayırt etmeden hizmet vermeye çalıştıklarını kaydeden Şahin, "Ne talep edildiyse daha fazlasını vermeye çalıştık" dedi.

Yeni bir döneme girdiklerini ve kendisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı`na aday gösterildiğini anımsatan Şahin, "21 ilin tanıtımında Gaziantep Belediye Başkanına söz verildi. Gaziantep`in farkını burada da görebilirsiniz. Yeni dönemin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Yeni yasaya göre bütün bölge büyük şehir oldu. Nizip`ten ne talep ederseniz ben sizin hizmetkarınızım. Bu bölge kalkındığı zaman bu şehir kalkınmış, mutlu olacak. Birlikte başaracağız diyorum" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Güler de Gaziantep`te 20 yıl önce vali olarak görev yaptığını hatırlatarak, meslek hayatında Zeugma Antik Kenti`nin ayrı bir yeri olduğunu dile getirdi. Güler, Nizip`e yapılması planlanan hükümet konağının en kısa zamanda tamamlanması için destek olacağını söyledi.

Bakanlar Şahin ve Güler daha sonra Gaziantep kent merkezine geçerek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile Teymur Otel`de Tuğba Güzel ve Remzi Çakmak`ın nikah törenine katıldı.

GSO tarafından düzenlenen Gaziantep’in Yıldızları Ödül Törenine ödül almak için katılan CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Burhan Cahit Bingöl, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adalı Fatma Şahinle karşılaşınca tebrik etti. CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına kesin gözle bakılan Burhan Cahit Bingöl seçimlerde yarışacağı rakibine başarılar dilerken Bakan Şahin de  Bilgöl’ü kutlayarak adaylığının en kısa zamanda kesinleşmesini diledi. CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Bingöl aday gösterilmesi halinde seviyeli bir seçim yürüteceğini ve Gaziantep kazanacağını ifade etti. Gaziantep Yıldızları Ödül Töreninin en çok konuşulan konusu haline gelen bu karşılaşma önümüzdeki seçim sürecinde Gaziantep’te seviyeli ve bir seçim süreci yaşanacağının da sinyallerini verirken Türkiye’de özlenen siyaset tablosunun karelere yansıması dikkat çekti.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-GAZİANTEP


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04