BEŞİRE BEKİN İÇİN ZAHİT KORKUT CAMİİ`NDE MEVLİD OKUNDU

Tedavi görmekte olduğu hastahanede perşembe günü vefat eden Erbakan Vakfı Genel Sekreteri, , Araştırmacı-Yazar Doğan Bekin`in Annesi Beşire Bekin için dün ikindi namazının ardından Dikmen Zahit Korkut Camisinde Mevlid okundu.

10.12.2017 17:18:38 0
BEŞİRE BEKİN İÇİN ZAHİT KORKUT CAMİİ`NDE MEVLİD OKUNDU

Tedavi görmekte olduğu hastahanede perşembe günü vefat eden Erbakan Vakfı Genel Sekreteri, , Araştırmacı-Yazar  Doğan Bekin'in Annesi Beşire Bekin  için dün ikindi namazının ardından Dikmen Zahit Korkut Camisinde Mevlid okundu.

 

Tedavi görmekte olduğu hastanede perşembe  günü  vefat eden Beşire Bekin, vasiyeti üzerine Kardeşi olan . bir döneme imza atmış Milli Görüş hareketinin öncü isimlerinden eski  Bayındırlık Bakanı Fehim Adak'ın gömülü olduğu  tasavvuf alimlerinden Abdülhakim Arvasi'nin türbesinin de bulunduğu Bağlum'daki mezarlığa defnedilmişti.

 

Merhume Beşire Bekin için dün Dikmen Caddesi üzerinde bulunan Zahit Korkut camisinde ikindi namazının ardından Mevlid okundu.

 

Zahit Korkut Camiisinde okutulan Mevlide Eski İçişleri Bakanlarından Abdulkadir Aksu,MAREV Ankara Şube Başkanı ve Eski Ulaştırma bakanlarından İbrahim Aysoy,Eski Ak Parti Mardin Milletvekillerinden Nihat Eri,İ Mardinli İş adamlarından Cemal Uslu ,Fuat Aysoy,MAREV Yönetim Kurulu üyeleri,Ankara'da yaşayan Mardinli vatandaşlar ile Cami cemati katıldı.

 

Mevlid okunmasının ardından katılımcılara Gül suyu,Lokum ve Mardin Çöreği ikram edildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZL HABER


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00