BERKAY'DAN ANLAMLI DAVRANIŞ

Berkay, hayranlarıyla bir araya geldiği Kuruçeşme konseriyle kalbe dokunan şarkılarından elde edilen gelirin AHBAP’a bağışlanacağını duyurdu.

Magazin 25.08.2021 10:27:00 0
BERKAY

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğumda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türkçe Pop'un sevilen sesi Berkay'ı ağırladı.

 

Boğaz manzaralı Kuruçeşme sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelen Berkay konserine "İnanırım" şarkısıyla başladı. Romantik aşk şarkılarının yanı sıra hareketli şarkılarıyla da sevenlerini coşturan ünlü sanatçı eşsiz sahne performansıyla izleyenleri kendine bir kez daha hayran bıraktı.

 

BERKAY’IN KURUÇEŞME HEYECANI! 

 

Sevenlerinin karşısına siyahlar içindeki kostümüyle çıkan Berkay, seslendirdiği şarkılar ve muhteşem sahnesiyle Kuruçeşme kıyılarında romantizm rüzgârları estirdi. Konser sonunda da birbirinden başarılı müzisyenlerden oluşan ekibini sahneye davet eden Berkay, koro halinde seslendirdikleri potpurilerle geceye imzasını attı. 

 

Konser öncesinde magazin basınının sorularını yanıtlayan Berkay, "Kuruçeşme sahnesinin atmosferine hayran kaldım. Aylarca evde oturduk. Allah'a şükürler olsun Kuruçeşme'de ilk kez konser vereceğim" sözleriyle duyduğu heyecanı paylaştı.

 

KALBE DOKUNAN ŞARKILARLA AHBAP’A DESTEK

 

En sevilen şarkılarını seyirciler eşliğinde söyleyen Berkay, hayranlarıyla bir araya geldiği Kuruçeşme konseriyle kalbe dokunan şarkılarından elde edilen gelirin AHBAP’a bağışlanacağını duyurdu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


Anahtar Kelimeler: BERKAY' ANLAMLI DAVRANIŞ
16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33