BERKAY`IN AVUKATINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Ünlü Popçu BERKAY`ın Avukatı Ayşegül Mermer yaptığı yazılı basın açıklaması ile:`` Müvekkilim Berkay (Berkay Şahin) hakkındaki bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerin esas hedef noktası müvekkilimin kariyeri ile ilgili itibarını zedelemeye yön

3.03.2017 13:06:05 0
BERKAY`IN AVUKATINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Ünlü Popçu BERKAY'ın Avukatı  Ayşegül Mermer yaptığı yazılı basın açıklaması ile:'' Müvekkilim Berkay (Berkay Şahin) hakkındaki bazı basın yayın organlarında yer alan  haberlerin esas hedef noktası müvekkilimin kariyeri ile ilgili itibarını zedelemeye yöneliktir''Dedi..

 

Av.Ayşegül Mermer tarafından gönderilen yazılı basın açıklaması şöyle:

 

03.03.2017 (Bugün) tarihinde müvekkilim Berkay (Berkay Şahin) hakkındaki haberlerin esas hedef noktası müvekkilimin kariyeri ile ilgili itibarını zedelemeye yöneliktir. Hakkında çıkan haberde adı geçen kişi ile müvekkilimin iddia edildiği şekilde bir diyaloğu olmadığını ve itibarsızlaştırma amaçlı iftiranın ortaya çıkması ve gerçeklerin kamuoyu tarafından bilinmesi için işbu basın açıklamasını yapmak zarureti doğmuştur.   

Son günlerde müvekkilimin başka meslektaşlarını kendisiyle aynı sahnede istemediği ile ilgili olarak sağlıklı olmayan bilgilere dayanarak basın yayın organlarında olumlu olumsuz pek çok haber ve yoruma yer verilmektedir. Bu aslı doğrulanmayan haberler de müvekkilimi ve ailesini derinden yaralamakta olup bu yönde yapılan olumsuz haberlerin, basın ve meslek kurallarına  (ilkelerine) aykırı olduğu düşüncesindeyiz. Bu hususu sağduyulu kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz.

Saygılarımızla…

 

 

BERKAY ŞAHİN

ADINA

AV. AYŞEGÜL MERMER''

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00