BENZERSİZ FİLMİNİN ``MUADİL İLAÇ`` VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

15 Eylül?de vizyona girmeye hazırlanan Benzersiz Filmi, filmden kısa videolarla seyircilerine ön izleme yapıyor. Resmi YouTube kanalından ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan her videosu sevilerek seyredilen Benzersiz?in ??Eczacı Çıldırırsa?? videosu

Magazin 2.08.2017 19:54:50 0
BENZERSİZ FİLMİNİN ``MUADİL İLAÇ`` VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI  SALLADI

15 Eylül’de vizyona girmeye hazırlanan Benzersiz Filmi, filmden kısa videolarla seyircilerine ön izleme yapıyor. Resmi YouTube kanalından ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan her videosu sevilerek seyredilen Benzersiz’in ‘’Eczacı Çıldırırsa’’ videosu da oldukça büyük bir etki yarattı.

 

Türkiye’nin ilk eczacı filmi olarak büyük bir sükse yapan yapım, oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Yayınladığı kısa kısa videolarla seyircinin heyecanını sürekli yüksek tutan film, sosyal medyadaki aktif çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Filmin sosyal medya hesaplarında en son yayınladığı videoda da eczacıların ortak sorunu olan muadil ilaç konusuna değiniliyor. Hemen her eczanede günde yüzlerce kez yaşanan, doktorun yazdığı ilaç ve muadil ilaç karmaşası eğlenceli bir şekilde yansıtılıyor. Hastanın muadil ilaç kavramına temkinli yaklaşması ve eczacıların bu konuda yaşadıkları soruna değinen film, içeriğinde daha birçok eczacı jargonuna ve eczacıların günlük sorunlarına yer veriyor. Oldukça ilgi gören video kısa sürede yüz binlerce organik erişim ve binlerce paylaşım sayısına ulaştı. Özellikle ecza camiasında elden ele dolaşan videoda Benzersiz’in ilk eczacı filmi olarak eczacıların yüzünü güldüreceği belli oldu. Filmde geçen sahnede Eczacı’nın yerinde olmak isteyen yüzlerce eczacı yorumlarıyla videoyu renklendirdi.

 

Sürekli gerçek hayattan beslendiklerini ve klişelerden uzak kaldıklarını vurgulan ekip, paylaşımlarıyla da bu durumu destekliyor. Benzersiz’in hikayesinde olaylara salt eczacı gözünden bakılmadığı belirtiliyor, hasta gözünden de bu sürecin nasıl gerçekleştiği oldukça önemli bir yere sahip. Her iki tarafın da beklentileri göz önünde bulundurularak bir çalışmaya imza atıldığı dikkat çekiyor. Devam videoları da hem eczacılar hem de sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

 

Kara mizah ve gerilim türünde çekilen örneklerin de ilklerinden olan film, gizem ve mizah konusunda seyircisini doyuracak. Konusu; bir gece eczanesinde nöbet tutan Eczacı (Cemal Hünal) beklenmedik bir kaza geçirir. Bu kaza onun hayatını tamamen sıfırlar ve 35 yaşındaki Eczacı her şeyi yeniden öğrenme sürecine girer. Çevresine uyum sağlamaya çalışırken, kendi benliğini de aramaya başlar. Bu aşamaya bir de intikam oyunu eklenince hiçbir şeyin zannettiği gibi olmadığının farkına varıp bir karar verir ve planını uygulamaya başlar. Heyecanla beklenen Benzersiz, 15 Eylül 2017’de vizyona girecek ve Türk sinema sektörüne farklı bir bakış açısı katıp, klişelere doymuş seyirciyi de memnun edecek.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00