Belediye Aydıncık?ta harıl harıl çalışıyor

Aydıncık Belediyesi, ilçeyi güzel ve modern bir kent görünümüne kavuşturmak için harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri Cumhuriyet Mahallesi ile Hacıbahattin Mahallesi?nin ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor

3.11.2016 11:03:12 0
Belediye Aydıncık?ta harıl harıl çalışıyor

Aydıncık Belediyesi, ilçeyi güzel ve modern bir kent görünümüne kavuşturmak için harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri Cumhuriyet Mahallesi ile Hacıbahattin Mahallesi’nin ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydıncık Belediye Başkanı AK Parti’li Ferat Aktan, “İlçemizde Cumhuriyet Mahallesi ile Hacı Bahattin Mahallesi'ni ayırmakta olan Küçükalan Deresi üzerinden vezir sokağına bağlantı oluşturmak için büyük uğraşlar verdik. DSİ tarafından yapılmış olan köprü, yol seviyesinin üzerinde olduğu için araçların geçişi sağlanamaz durumdaydı. Yapmış olduğumuz girişimler ve çalışmalar sonucunda yola dolgu yapılarak köprü en kısa zamanda kullanıma açılacak.” dedi.

 

Aydıncık ilçesinin gelişmesi ve değişmesi için çalışmaktan vazgeçmeyeceklerini belirten Başkan Aktan, liman içi peyzaj, öğrenci yurdu, belediye hizmet binası gibi çalışmaların sürdürüldüğünü de söyledi.

 

MODERN, ÖRNEK LİMAN

 

Başkan Aktan, “İlçemizin simgesi haline gelmiş yerlerden biri olan liman içi bölgesi peyzaj ve çevre düzenlemesi sayesinde yepyeni bir yüze kavuşacak.  Bunun için bölgedeki çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Limanın yeni görünümüyle hem halkımızın hem de dışardan gelen misafirlerimizin dinlenebileceği uğrak yerlerinden biri haline gelecek.” şeklinde konuştu.

 

EĞİTİME BÜYÜK YATIRIM

 

Geleceğimiz olan çocukların eğitimine de büyük önem verdiklerini kaydeden Aktan, bu amaçla öğrenci yurdu yapımının tüm hızıyla sürdüğünü anlattı. Aktan, “İlçemizde bulunan Anadolu Lisesi öğrencilerinin en büyük sıkıntılarından biri olan konaklama yerleri ve gelecekte açılması planlanan okulların öğrencileri içinde sorun teşkil edeceğinden Hacı Bahattin Mahallesinde 200 yataklı kız ve erkek öğrencileri için yurt yapımı sürüyor. Ayrıca Meslek Yüksek Okulu binası yapım çalışmalarımız da devam ediyor. Tüm bunların yanında yeni futbol sahaları ile 200 kişi kapasiteli kapalı spor salonumuzu da yakında hizmete açıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

SİYASETİ HİZMET İÇİN YAPIYOR

 

Aktan, Aydıncık’ı modern bir belediye binasına kavuşturacaklarını da vurgulayarak, “İlçemizi her alanda modern bir kent konumuna getirmek için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Daha yapılacak çok işimiz var. Çünkü biz siyaseti vatandaşlarımıza hizmet etmek için yapıyoruz.Tüm bu çalışmalarımızda bizlere her türlü destek ve katkıyı sunan Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a Aydıncıklı vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI*MERSİN

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35