BBP POLATLI`DA ,MUHSİN YAZICIOĞLU ANILDI

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, Hakk?a yürüyüşünün 6. yıldönümünde dualarla anıldı.

5.04.2015 17:24:12 0
BBP POLATLI`DA ,MUHSİN YAZICIOĞLU ANILDI

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, Hakk’a yürüyüşünün 6. yıldönümünde dualarla anıldı.

Büyük Birlik Partisi'nin Merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu, dün Polatlı'da gerçekleştirilen programla anıldı. Programa BBP Ankara İl Başkan Yardımcıları, BBP Polatlı İlçe Başkanı Abdülkadir Kazel ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu ve Yönetimi, Gazeteci-Yazar Hakkı Öznur, partililer ve vatandaşlar katıldı.

"2200 GÜNDEN BERİ BU SIR PERDELERİ BİR TÜRLÜ ARALANMIYOR"

Yazıcıoğlu ve tüm şehitler için okutulan Kur'an tilaveti ile başlayan programda Yazıcıoğlu'nun görüntülerinden oluşan görüntüler katılımcılar ile paylaşıldı. Programın açılış konuşmasını ise BBP Polatlı İlçe Başkanı Abdülkadir Kazel yaptı. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğine, merhum lider Yazıcıoğlu'nun da bu şekilde bir siyasi yaşam sürdürdüğünü belirten Kazel, "Muhsin Başkanımızın başına bu elim olayın geldiği 2200. gün. 2200 günden beri bu sır perdeleri bir türlü aralanmıyor. Bu Keçiler 2200 günden beri bulunmuyor. 2200 günden beri bizlere kimse kardeşlik yapmıyor.

Bu gök kubbe yiğitleri de namertleri de dinler, ama tarih hepsini kaydeder. Hiç merak etmeyin.

Bizim bir liderimiz vardı; Allah'a tam teslim olmuş bir mümindi, bizim bir başkanımız vardı; peygamber sevgisiyle dolup taşardı. Bizim bir reisimiz vardı; kuru simit yer, haram lokma yemezdi. Bizim bir ağabeyimiz vardı; hoşgörü sahibiydi. Merhamet sahibiydi. Şefkat sahibiydi. Doğruluk sahibiydi. Dürüstlük sahibiydi.

Bizim bir kardeşimiz vardı; istikametini bozmadan, davasının yolunda dimdik ilerlerdi. Makam, mevki için gram değişmezdi.

Susmayacağız, yılmayacağız, inşallah Muhsin Başkanımızla ahirette buluşacağız."dedi.

"MUHSİN BAŞKAN'A İHTİYACIMIZ VAR"

Yaptığı konuşmayla büyük alkış alan Kazel'in ardından Gazeteci-Yazar Hakkı Öznur, Yazcıcıoğlu'nu anlattı. Yazıcıoğlu'nun 40 yıllık siyasi yaşamı hakkında bilgiler veren Öznur, helikopter kazasının yaşandığı ve Yazıcıoğlu ile ekibine Keş Dağlarında ulaşılmamasına dikkat çekti. "Orada arama kurtarma değil; aramama, kurtarmama vardı" diyen Öznur, "Muhsin Başkan varken kimse Meclis'ten İmralı'ya selam gönderemezdi. Şimdi ise Meclis'ten selamlar gidiyor. Ülkemiz zor günlerden geçiyor ve bu günlerde Muhsin Başkan'a çok daha fazla ihtiyacımız var. Ülke Muhsin Başkan'ı arıyor."dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI

HABER:RÜZGAR KABASAKAL


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00