BAVUL CİNAYETİNDE KAN DONDURAN GELİŞME

Başakşehir?de iki bavul içerisinde parçalara ayrılmış bir ceset bulundu. 35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedin kimliği ile ilgili incelemeler sürerken cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Polisiye Haberler 29.05.2018 17:19:41 0
 BAVUL CİNAYETİNDE KAN DONDURAN GELİŞME

Başakşehir’de iki bavul içerisinde parçalara ayrılmış bir ceset bulundu. 35 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedin kimliği ile ilgili incelemeler sürerken cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Balçiçek İlter’le Olay Yeri ekibinin edindiği bilgilere göre olayla ilgili olarak yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntüleri izleyen bir vatandaş, “Bavulla mahalleye gelen iki kişi önce yolun sonuna doğru gitti. Yolun karşısına geçerek derenin olduğu noktada ellerindeki bavulları suya atmaya çalıştı. Başarılı olamayınca iki bavulu erik ağacının yanına bıraktılar” iddiasında bulundu.

 

CESEDİN İÇ ORGANLARI ÇIKARILDI

Yine bir diğer iddiaya göre, bir valizin içinde erkek cesedinin gövde kısmı yer alırken, diğer valizde parçalara ayrılmış bir şekilde kolları, bacakları ve başı bulunuyordu.

İddialara göre kişi karın bölgesine bir bıçak darbesi alarak öldürüldü. Katil ya da katiller ismi belirlenemeyen kişiyi öldürdükten sonra cesedine işkence yaptı.Hunharca öldürülen kişinin iç organlarının çıkarıldığı da iddialar arasında yer aldı.

 

ŞÜPHELİLERİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde ellerindeki valizlerle güvenlik kamerasına yansıyan kişileri gördüğünü iddia eden bir tanık, “Çok normallerdi, hiç şüphe çekmediler. Yardım isteselerdi tereddüt etmeden ederdik” dedi.

 

 


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07