BAŞKON?UN İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ

Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu kuruluş çalışmalarını bitirdikten sonra ilk icraatı olarak bir iftar yemeği verdi. Ankara Yenimahalle Belediyesi salonunda gerçekleşen yemeğe siyaset, iş dünyası, bürokrasi, sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda

29.06.2015 14:08:58 0
BAŞKON?UN İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ

 Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu kuruluş çalışmalarını bitirdikten sonra ilk icraatı olarak bir iftar yemeği verdi. Ankara Yenimahalle Belediyesi salonunda gerçekleşen yemeğe siyaset, iş dünyası, bürokrasi, sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda isim katıldı. Ankara milletvekilleri Ahmet İYİMAYA, Bülent KUŞOĞLU, Nihat YEŞİL, Murat EMİR, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin ÖZDEBİR, Profesör Doktor Kadirhan SUNGUROĞLU, Ankara Kulübü Başkanı Metin ÖZARSLAN, eski bakanlardan Hüsnü DOĞAN, Ankara Ticaret Odası eski başkanı Ahmet ÇAVUŞOĞLU, eski milletvekili ve iş adamı Hamdi ERİŞ, iş adamı Faruk KÜÇÜK, eski milletvekilleri Eyüp SANAY, Osman IŞIK yemekte hazır bulunan isimlerdi.

Federasyon Başkanı Gazeteci- Yazar Mehmet AKYOL yaptığı konuşmada “Ankara’dan doğan güneş Anadolu’yu aydınlatacaktır. Gayemiz başkent Ankara ve Anadolumuza sahip çıkmak ve sahipsizlikten kurtarmak, birlik ve beraberliği tesis etmektir. Okumak, çalışmak, üretim ve verimliliğin artırılması en büyük hedefimizdir.” dedi.  

Konuşmalardan sonra ödül ve plaket töreni yapıldı. Toplu fotoğraf çekimine geçildi. Tekrar buluşmak üzere sözleşildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00