Başkent``Yeni Çizgi``sine Kavuştu

Ankara Batıkent' te eğitimin öncü ismi olacak, Yeni Çizgi Koleji 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü Saat 16,00'da coşkulu bir etkinlikle hizmete açıldı.

26.08.2014 18:47:18 0
Başkent``Yeni Çizgi``sine Kavuştu

Ankara Batıkent’ te eğitimin öncü ismi olacak, Yeni Çizgi Koleji 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü Saat 16,00’da  coşkulu bir etkinlikle hizmete açıldı.

 

Açılışa; AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Ak Parti Gn.Mrk. Kadın Kadın Kolları Bşk. Mürşide BALABAN, Mamak Belediye Başkanı Mesut AKGÜl, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Selim CERRAH, AK Parti İl Halkla İlişkiler Başkanı Hayri ÇAĞIR, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız KARA, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah ÖZER, Anadolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah BAŞER, Ak Parti 23.Dönem Milletvekili Kerem ALTUN,Mamak ve Haymana Ak Parti İlçe Başkanları, OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AYDIN, OSTİM Teknoloji Şirketi Başkanı Sedat ÇELİKDOĞAN, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ömer BOZOĞLU, MEB E. Genel Müdürü Esat SAĞCAN, TBMM Başkanı Özel Kalem Müdürü Mücahit DURMUŞOĞLU ve Karadeniz Dernekler Birliği Ankara Şube Başkanı Ahmet KAYA ile çok sayıda belediye meclis üyesi, bürokrat, yönetici, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK ve Ak Parti, CHP ve MHP’den çok sayıda milletvekili telgrafla başarı dileklerini iletti.

 Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden eğitimcilerin anısına yapılan saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu.

 Ankara’ nın simgesi seğmenlerin folklor gösterimiyle devam eden etkinliği, açılış konuşmaları izledi.

 Ak Parti Ankara Milletvekili Nurdan ŞANLI ise konuşmasında, “Geleceğimiz, umutlarımız olan çocuklarımızın alacağı eğitim çok anlamlıdır. Bu okul açılışı bundan dolayı çok önemlidir. Milli Eğitimde yaptığımız teknoloji gelişimlerini bu okulda da görmekten çok mutlu oldum. İnternet erişimine çocuklarımızın, velilerimizin, okullarımızın imkânı var artık” diyerek başarılar diledi.

  Yeni Çizgi Koleji Kurucu Ortaklarından Hayrullah BAŞER konuşmasında, “Burası bir ticari kurum. Ancak eğitim gibi bir hizmet üretimi yapıyor. “İnsanı eğit ki devlet yaşasın” anlayışıyla hizmet üreterek yeni bir medeniyet inşası iddiasındayız. Önceliğimiz geleceğimizin teminatı nesiller yetiştirmektir. Medeniyet yolculuğumuza destek ve dualarınızla katkı sunmanızı bekliyorum” dedi.

Yeni Çizgi Koleji Kurucu Temsilcisi Eğitimci Mehmet ÖZTÜRK açılış konuşmasında, “Okulumuza Yeni Çizgi adını vermekle, eğitime yeni bir anlayış getirme iddiamızı da ortaya koymuş oluyoruz. Bu isim, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, yarınlara her yönüyle tam donanımlı olarak yetişmelerini sağlayacak, eğitim hizmetini sunma iddiamızı ifade etmektedir” diyerek konuşmasına Yeni Çizgi Koleji’nin eğitim felsefesini açıklayarak devam etti.

Protokol konuşmalarının ardından Yeni Çizgi Koleji açılış kurdelesi kesildi. Katılımcılara verilen kokteyl ile tören sona erdi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04