BAŞKENT ANKARA'DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA ROCK RÜZGÂRI

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Atatürk Orman Çiftliği Konser Alanı'nda düzenlenen etkinlikte, rock müzik grupları Adamlar ve Mavi Gri sahne aldı.

Ankara 21.09.2025 14:37:00 0
BAŞKENT ANKARA

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Atatürk Orman Çiftliği Konser Alanı'nda düzenlenen etkinlikte, rock müzik grupları Adamlar ve Mavi Gri sahne aldı.

 

Ankara’da Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen “Arabasız Gün” konseri, Atatürk Orman Çiftliği’ni dev bir festival alanına dönüştürdü.

 

Binlerce Başkentli, rock müziğin sevilen grupları Mavi Gri ve Adamlar’ın sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşadı.

 

BİNLERCE BAŞKENTLİ GENÇ ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ’NE AKIN ETTİ

Geceye damgasını vuran grup ise Adamlar oldu. Grubun sahneye çıkmasıyla birlikte konser alanına gelen binlerce müziksever hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti; dans eden gençler konser alanında karnaval havası estirdi.

Atatürk Orman Çiftliği’nde düzenlenen konser, renkli görüntülere sahne oldu. Alanı dolduran binlerce kişi hem şarkılara eşlik etti hem de arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

29.9° / 10.6°
  • BIST 100

    11294,48%2,23
  • DOLAR

    41,33% 0,21
  • EURO

    48,56% -0,32
  • GRAM ALTIN

    4902,38% 1,34
  • Ç. ALTIN

    7989,27% 0,65