BAŞKENT`TE MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ

Mardin?in tanınmış ailelerinden olan Dişhekimi Faruk Gülseren`in kızı Dr. Duygu Gülseren ile Kızıltepe Devlet Hastanesinde ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak çalışan Dr.Kadir Büyükdoğan Başkent Ankara`da yapılan Muhteşem Mardin düğünü ile hayatlar

2.04.2016 10:54:03 0
BAŞKENT`TE MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ

Mardin’in tanınmış ailelerinden olan   Dişhekimi Faruk Gülseren'in kızı Dr. Duygu Gülseren ile Kızıltepe Devlet Hastanesinde ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak çalışan Dr.Kadir Büyükdoğan  Başkent Ankara'da yapılan Muhteşem Mardin  düğünü ile hayatlarını birleştirdiler.

Ankara Hacettepe Beyaz Ev'de yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katılırken, alanı dolduran misafirler gönüllerince bir gece yaşamanın zevki ve mutluluğunu yaşadılar.

Gülseren ve Büyükdoğan ailelerinin davetlileri kapıda karşıladığı düğünde, Mardin’in tanınmış mahalli sanatçılarının söylediği Türkçe ve Arapça şarkı ve türkülerle  coşan konuklar, Gece boyunca Halaylar  çekerek,  sahnede  gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadılar. 

Duygu ve Kadir  çifti de , gece boyunca sahneden ayrılmazken, gönüllerince eğlendiler. Gelin ve Damat tek tek davetlilerin masalarını gezerek, mutlu günlerine katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür ettiler.

Genç evliler Düğün Töreninden sonra Balaylarını geçirmel üzere ABD'lerine gittiler....

 

               Artukluhaber ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:İSMAİL DİNÇEL


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79