BAŞKENT`TE ``MAHALLEDE ŞENLİK VAR``PANAYIRLARI DEVAM EDİYOR

Başkentlilerin vazgeçilmezi ?Mahallede Şenlik Var? panayırları, eğlendirmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ?Mahallede Şenlik Var? panayırları, bu yıl da iki farklı koldan Başkent?i gezerek yaşlı, genç, çoc

31.07.2015 18:23:47 0
BAŞKENT`TE ``MAHALLEDE ŞENLİK VAR``PANAYIRLARI DEVAM EDİYOR

Başkentlilerin vazgeçilmezi “Mahallede Şenlik Var” panayırları, eğlendirmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Mahallede Şenlik Var” panayırları, bu yıl da iki farklı koldan Başkent’i gezerek yaşlı, genç, çocuk tüm Başkentlilerin ayağına eğlenceyi götürüyor. 
Okulların kapanmasının ardından start alan “Mahallede Şenlik Var” panayırları, okulların açılacağı 15 Eylül'e kadar Başkentlileri eğlendirmeye, güldürmeye, çeşitli yarışmalarla tatil keyfi yaşatmayı sürdürecek. 
Sıcak yaz akşamlarında tatile gidemeyen ailelerin buluşma adresi haline gelen panayırlar, bu yıl da Sincan, Altındağ,Yenimahalle, Keçiören ve Mamak’ta birbirinden farklı aktiviteleriyle yüz binlerce Başkentli'nin akınına uğradı. Ağustos ayı süresince de Bala’dan Şereflikoçhisar’a, Haymana’dan Evren’e kadar farklı alanlarda kurulan panayırlar, 15 Eylül'e kadar Başkent’i ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek vatandaşlara keyifli zaman geçirtecek.
“Mahallede Şenlik Var” panayırlarında her yaştan Başkentli'nin büyük ilgi gösterdiği Moğolistan Sirki'nin gösterilerinin yanı sıra şişme oyuncak grupları, itfaiye arabaları, mini go-kartlarda saatler geçiren çocukların eğlence dolu kahkahaları, gecenin sessizliğinde yankılanıyor… 
Keyifli seyrin yanı sıra çok sayıda oyun gruplarıyla çocuklara unutulmaz bir eğlence imkanı sunan ve halen Sincan Salı Pazarı'nda devam eden "Mahallede Şenlik Var" panayırlarının Ağustos ayı programı şöyle:
Panayır 1. Grup:
29 Temmuz - 2 Ağustos Sincan Hürriyet Caddesi Salı Pazarı (başladı), 3-7 Ağustos Gölbaşı Seğmenler Pazar Yeri, 8-12 Ağustos- Evren, Evren İlkokulu, 13-17 Ağustos-Haymana Çaldağ İlkokulu.
Panayır 2. Grup:
1-4 Ağustos-Keçiören Aktepe Pazarı, 5-9 Ağustos-Bala Salı Pazarı, 10-14 Ağustos-Şereflikoçhisar Tuz Gölü Anadolu Lisesi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88