BAŞKAN`DAN MİNİKLERE KARNE HEDİYESİ

Karne almak için gün sayan miniklerin tatil hediyesi Yenimahalle Belediyesi'nden geldi. Şentepe Mahallesi'nde bulunan Çalışanlar ve Kayalar İlköğretim Okulu'nda okuyan minikler, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve hayırsever işadamı Atasayanlar İn

Belediye Haberleri 13.06.2013 12:23:12 0
BAŞKAN`DAN MİNİKLERE KARNE HEDİYESİ
Karne almak için gün sayan miniklerin tatil hediyesi Yenimahalle Belediyesi’nden geldi. Şentepe Mahallesi’nde bulunan Çalışanlar ve Kayalar İlköğretim Okulu’nda okuyan minikler, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve hayırsever işadamı Atasayanlar İnşaat Genel Koordinatörü Zekai Akıncı’nın kendilerine verdiği hediyelerle mutlu oldular. Hediye paketlerini büyük bir heyecanla açan minikler, yeni kıyafetlerini birbirlerine gösterdiler.

Velilerden Başkan  Yaşar’a teşekkür
Ailelerin çocuklarının iyi bir eğitim almaları için büyük fedakarlıklar yaptığına dikkat çeken Yaşar, “Özellikle dar gelirli ve çok çocuklu aileler evlatlarının bir meslek sahibi olmaları için büyük emek veriyorlar. İnsan odaklı hizmet veren Yenimahalle Belediyesi, ailelerimize destek vermek için çalışıyor. Çocuklarımızın okullarının fiziki koşullarını düzeltiyoruz. Çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Çocukların hediye sevincine tanıklık eden veliler ise Yaşar’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Çocukları mutlu etmenin keyfi
Miniklerin sevincine ortak olan Fethi Yaşar, çocuklarla sohbet etti. Yaşar, “Çocukları mutlu etmenin keyfini ve huzurunu dünyada hiçbir şeye değişmem. Onların yüzündeki her gülümseme ve masumiyet ülkemizin geleceğine yönelik umutlarımızı yeşertiyor. Onlar bizim her şeyimiz” diye konuştu.
Fotoğraf
 
ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA-YENİMAHALLE

24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22