Başkan Yaşar,Personeli İle İftarda Buluştu

Göreve geldiği günden bu yana Yenimahalle'yi marka ilçe kimliğine kavuşturan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçeye çakılan her çivide çok büyük katkıları olan ve özveriyle çalışan belediye personelleriyle iftarda bir araya geldi.

Belediye Haberleri 18.07.2013 14:29:30 0
Başkan Yaşar,Personeli  İle İftarda Buluştu


Göreve geldiği günden bu yana Yenimahalle’yi marka ilçe kimliğine kavuşturan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçeye çakılan her çivide çok büyük katkıları olan ve özveriyle çalışan belediye personelleriyle iftarda bir araya geldi.

Başkan Yaşar’ın ev sahipliğinde, Yenimahalle Belediyesi İlkadım Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Gürol Karahisarlıoğlu, MHP Grup Başkan Vekili Cengiz Avcı, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personeller katıldı. 


Biz kocaman bir aileyiz


Yemekte konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar; “Bugüne kadar hiçbir göreve kendim talip olmadım.50 yılımı verdiğim partim, bu görevleri bana layık gördü. Bugüne kadar bana verilen tüm görevleri vicdan huzuru içinde yaptım. Belediye Başkanlığı görevim süresince halkın bana olan inancını hiçbir zaman zayıflatmadım aksine Yenimahalle sakinlerinin Yenimahalle’de yaşamaktan gurur duyacakları bir Yenimahalle inşa ettik. Siyaseti Halkımı sevdiğim için, ülkemi sevdiğim için, hizmeti ibadet gördüğüm için yapıyorum. Oy vermiş vermemiş önemli değil. Sevdam halk sevdasıdır. Yenimahalle’de kocaman bir aile olduk. Görev verildiği sürece güçlü ekibimizle hizmete devam edeceğiz” dedi.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04