Başkan Yaşar`dan Gezi Şansı!

Yenimahalle Belediyesi'nin tarihi ve turistik bölgelere düzenlediği geziler devam ediyor. Çocukları, engellileri, emeklileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşları Çanakkale'den Kapadokya'ya Konya'dan Amasra'ya kadar çok sayıda turistik bölgeye götüren belediye ş

Belediye Haberleri 18.08.2013 10:51:18 0
Başkan Yaşar`dan Gezi Şansı!

Yenimahalle Belediyesi’nin tarihi ve turistik bölgelere düzenlediği geziler devam ediyor. Çocukları, engellileri, emeklileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşları Çanakkale’den Kapadokya’ya Konya’dan Amasra’ya kadar çok sayıda turistik bölgeye götüren belediye şimdi de mahallelere el attı. Mahallelilerin taleplerine göre gezi programları düzenleyen belediye, vatandaşlara rehberler eşliğinde seyahat imkanı sunuyor.


Mahalleler geziye çıktı

Varlık Mahallesi Kapadokya’ya, Çamlıca ve Yenimahalle’nin merkezinde oturan vatandaşlar Amasra’ya, Pamuklar Mahallesi’nde oturan vatandaşlar ise Çanakkale’ye gitmek için sabahın erken saatlerinde muhtarlıkların önünde toplandı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı turlarda vatandaşlara eşlik eden rehberler, gezilen yerlerin tarihi ve turistik özellikler hakkında bilgi verdi. 7’ den 70’ e herkesin katıldığı turlarda Yenimahalleliler Çanakkale, Amasra ve Kapadokya’yı ilk kez görmenin heyecanını yaşadı. Tarihi camii ve müzeleri de gezen vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirip hediyelik eşya alış verişinde bulundular.

Başkan Yaşar’a teşekkür

Yenimahalle Belediyesi tarafından seyahat boyunca her türlü ihtiyaç ve gereksinimleri karşılanan vatandaşlar bu unutulmaz anları yaşattığı için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür etti.


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00