BAŞKAN YAŞAR`DAN ESNAF ZİYARETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan ayında da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ragıp Tüzün Caddesi'nde bulunan dükkanları gezen Yaşar, esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı Ramazanlar diledi. Gelen talepler doğrultusunda kurmaylarına tali

Belediye Haberleri 25.07.2013 01:08:15 0
BAŞKAN YAŞAR`DAN ESNAF ZİYARETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan ayında da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ragıp Tüzün Caddesi’nde bulunan dükkanları gezen Yaşar, esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı Ramazanlar diledi. Gelen talepler doğrultusunda kurmaylarına talimatlar veren Yaşar, sorunları yerinde çözdü.


Oturarak belediyecilik olmaz


Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaşar “Makamda sürekli oturarak belediyecilik olmaz. Belediye Başkanı sürekli sokakta olmalı ve sorunları yerinde görmelidir. Vatandaşla iç içe olmalı görüş ve önerilerini dinlemelidir. Halktan kopuk belediye başkanı olmaz” dedi. 

40 yıllık esnafım

“Ben de 40 yıllık esnafım. Esnafın sorunlarını iyi biliyorum” diyen Yaşar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren esnafımızla ve vatandaşlarımızla iç içe onların önerilerini göz önünde bulundurarak sorunlarını çözmek için çalışıyoruz” dedi.

Yenimahalle’nin altın dönemi

Belediye Başkanlarını sürekli halkın arasında görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar,”Bizler belediye başkanlarını bu kadar sık görmeye alışkın değiliz. Başkanımız sürekli gelerek bizlerin çayını içiyor ve dertlerimizi dinliyor. Kendisine yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz” dediler.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00