BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN,ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU İLE BİRLİKTE ADIYAMAN DA....

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Adıyaman'da vatandaşlar ile bir araya gelen Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , eksikliklerinin giderilmesi ve yaralarının en hızlı şekilde sarılacağını belirtti.

19.02.2023 11:16:00 0
BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN,ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU İLE BİRLİKTE ADIYAMAN DA....

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Adıyaman'da vatandaşlar  ile bir araya gelen Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , eksikliklerinin giderilmesi ve yaralarının en hızlı şekilde sarılacağını belirtti.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin,Adıyaman'ın  Gölbaşı ilçesinde afetzede  vatandaşlar  ile çadırlarında bir araya gelerek, göndermiş oldukları her bir parça için kıymetli ve fedakar Midyatlı Hemşehrilerimin önce selamını sonra yardımlarını teslim ettik, acılarına ortak olduk. Biz birlikte güçlü bir aileyiz, bu zor günleri el birliği ile atlatacağız inşallah. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet aziz milletimize baş sağlığı, Yaralılara acil şifalar dilerim. Ekiplerimiz ile birlikte Adıyaman 'da ki depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek, destek olmaya devam ediyoruz.
''Dedi

Bir 6 kişi görseli olabilir

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Adıyaman ilçesinde depremzede vatandaşları ziyaret ederek,Geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Depremde zarar gören Adıyaman’da altyapı ve barınma ihtiyacının karşılanması için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi ve Adıyaman’da cumartesi günü doğalgaz verilmeye başlanacağını duyurdu.

 Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında Adıyaman'da çalışmalara devam edildiği belirtildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun çalışmaları yakından takip ettiği kaydedilen açıklamada, "159 adet mobil tuvalet ve 69 duş kurulmuştur. 74 adet mobil tuvalet daha kurulacaktır. 30 bin çadır kurulmuş ve ısıtıcı dağıtılmıştır. 750 boş çadırın da vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda dağıtımı yapılacaktır. 2 bin 500 vatandaşımız KYK Yurtlarına yerleştirilmiştir. KYK yurtlarında hala 1500 kişilik boş yer bulunmaktadır. Şehrin yüzde 60’ına su verilmiştir. Depremin 4. gününde Adıyaman'ın yüzde 80'nine elektrik verilmiştir. Elektrik verilemeyen bölümlerin de enkaz olduğu tespit edilmiştir. Şehrin yüzde 20'sine ilk etapta cumartesi günü doğalgaz verilmeye başlanacaktır” denildi.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Ayrıca, kurulumu devam eden konteyner kentin altyapısında da çalışmaların sürdüğü vurgulanan açıklamada, Adıyaman’da; 16 noktada çadır kent, 13 noktada da konteyner alanı oluşturulduğu vurgulandı. 

Bir 2 kişi görseli olabilir

ARTUKLU HABER AJANSI-ADIYAMAN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00