BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN'DEN MİDYATLILARA AÇIK HAVA SİNEMASI KEYFİ

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'den Midyatlılara açık Hava sineması Keyfi....

26.08.2023 18:10:00 0
BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'den Midyatlılara açık Hava sineması Keyfi....

 

Midyat Belediyesinin nostaljik geleneği "Açık Hava Sinema Günleri" başladı. Sinema Günleri, Bugün Hacı Ömer Özel Kapalı Pazarında saat 20.00'deKemal Sunal'ın   ‘’Şaban Oğlu Şaban''  Filmini Midyatlılarla   buluşturacak. Etkinliklere katılan Midyatlılara , sıcak ve taze patlamış mısır  ikramı da yapılacak.

 

Başkan Veysi Şahin Midyatlı vatandaşları Güldürecek olan Kemal Sunal'ın önemli Filmlerinden biri olan ve Arzu Film tarafından çekilen Ertem Eğilmez'in yönetmenliğiniyaptığı Film ile Mutlu etmek istedik.Sıcak günlerin yaşandığı Kadim ilçemizde Midyatlıları bu filmi izlemeye davet ediyoruz.Ücretsiz olarak izlenebilecek bu filmin gösterimi sırasında izleyicilere Patlamış Mısır ikram edilecek.''dedi.

Filmin Konusu

Askerde her türlü sakarlığı, beceriksizliği yapan ve kumandanı Hüsamettin'i sürekli kızdıran, deyim yerindeyse sürekli burnundan getiren Şaban, askerlikten sonra arkadaşı Ramazan ile çalgıcılık yapar. Çalgıcılık yaptıkları dönemde aynı yerde Kanto yapan Nigar'a aşık olurlar. Bunun akabinde hiç beklenmedik bir şekilde komiser Hüsamettin ve tüm teşkilatının peşinde olup da yakalayamadıkları Kadırgalı Eşref'i yakalarlar. Onların bu başarısı üstüne Nazır Paşa onları gizli polis yapar. Bu arada Nazır Paşa'nın evinde kız kardeşinin elması çalınır. Şaban ve Ramazan elması bulmak için Nazır Paşa'nın konağında araştırma yapmaya başlarlar.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00