BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN MİDYAT'A GELEN DEPREMZEDELERİ EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Midyat Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, deprem bölgelerinden Midyat ilçesine getirilerek misafir edilen depremzedelerin kaldığı evleri ziyaret etti.

Mardin 8.03.2023 13:25:00 0
BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN MİDYAT

Midyat  Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, deprem bölgelerinden Midyat ilçesine getirilerek  misafir edilen depremzedelerin kaldığı evleri  ziyaret etti.

 

Midyat,Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem sonrası, farklı şehirlerden gelen depremzedelerin yanında olmayı ve onları misafir etmeyi sürdürüyor.Midyat Belediye Başkanı  Veysi Şahin, Deprem bölgelerinden Mardin'in  Kadim İlçesi Midyat'a yerleşen depremzede vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, Sorun ve taleplerini dinledi.

 

Depremzedelere kucak açan ve tüm imkânları seferber eden Başkan Veysi Şahin,, Midyat ilçesinde Şule Yüksel Şenler KYK Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek, burada depremzede vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında epremden etkilenen çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Şahin , depremzede vatandaşlara bir istek ve talepleri olup olmadığını sordu. Depremzedeler de BaşkanŞahin'e  teşekkür ederek, “Çok yardımcı oldunuz, Allah razı olsun, teşekkür ederiz. Bir sıkıntımız yok. Allah bu felaketi kimseye göstermesin” diye dua ederken, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin de  “Birbirimize sahip çıkacağız, yaralarımızı saracağız, birbirimize dua edeceğiz” dedi.

 

Başkan Veysi Şahin ,   “Midyat ilçesinde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizi ziyaret ettik. Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde taşırken, gözyaşlarımızı birlik ve beraberlikle dindireceğiz. Hamdolsun  evlerinde  kalan vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için devletimizin tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19