BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN DEPREM BÖLGESİNDEKİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , 6 Şubat Depremi'nde en çok zarar gören şehirlerden biri olan Hatay'a giderek İskenderun ilçesini ziyaretinin ardından Adıyaman'a geçerek burada yardım çalışmalarını yerinde izledi.

Mardin 16.02.2023 22:18:00 0
BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN DEPREM BÖLGESİNDEKİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , 6 Şubat Depremi'nde en çok zarar gören şehirlerden biri olan Hatay'a  giderek İskenderun ilçesini ziyaretinin ardından Adıyaman'a geçerek burada yardım çalışmalarını yerinde izledi.

 

Depremde büyük yıkım yaşayan Hatay'da afetzedelerin acısını paylaşan Veysi Şahin. İskenderun ilçesindeki çalışmalarının ardından  Daha sonra ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelen Şahin , geçmiş olsun dileklerini sundu ve her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti. Bölgedeki incelemelerine  devam eden  Başkan Veysi Şahin Adıyaman iline geçerek burada  Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Atilla Yarış ve ekibi  ile birlikte  Adıyaman Organize ve Sanayi Bölgesi Koordinasyon Merkezinde çalışmaları yerinde izledi.

 

Adıyaman ilinde afetten etkilenen vatandaşlarımıza  yardım etmek amacı ile  Sudan'dan gelen arama kurtarma ekipleri ile afet bölgesinde bir araya gelerek, enkaz çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Veysi Şahin Kendilerine ve ülkelerinden buralara kadar bir can kurtarmak için gelerek, canla başla çalışan acımızı paylaşan tüm yardımsever Gönüllülere  teşekkür etti.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin daha sonra ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı  Adil Karaismailoğlu, Ticaret Bakanı  Mehmet Muş, Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı  Murat Kurum, Bakan Yardımcıları , ilgili Genel Müdürler , Milletvekilleri , Valiler , İl Başkanları , Belediye Başkanları  ve Afad koordinasyon üyelerinin katılımı ile gerçekleşen Adıyaman Afet Koordinasyon toplantısına katıldı.  

 

Başkan Veysi Şahin Adıyaman ilinde ziyaretlerinin ardından Gaziantep ilinde Depremden etkilenen Bölgeleri gezerek Depremzede vatandaşlarla görüştü. Gaziantep ilinde geçici olarak görevlendirilen Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ile de görüşerek, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte depremin etkisinde kalan afetzede vatandaşların  eksikliklerinin giderilmesi adına değerlendirme ve istişarelerde bulundu.

 

Başkan Veysi Şahin Daha sonra Malatya iline geçerek burada Malatya'daki afetzede vatandaşlarımız ile çadırlarında bir araya gelen Şahin;'' Midyat Belediyesi olarak göndermiş oldukları her bir parça için kıymetli ve fedakar Midyatlı Hemşerilerimin önce selamını sonra Yardımlarını teslim ettik, acılarına ortak olduk. Biz birlikte güçlü bir aileyiz, bu zor günleri el birliği ile atlatacağız inşallah. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet aziz milletimize baş sağlığı, Yaralılara acil şifalar dilerim. 'Dedi.

 

Deprem Bölgesinde temas ve İncelemelerini sürdüren Başkan Veysi Şahin , ‘’Afetin ilk gününden itibaren  Midyat halkı ile omuz omuza vererek bölgeye onlarca tır acil yardım malzemesi gönderdik. Belediye bunun yanında, Yardım Ekibi başta olmak üzere bölgeye çok sayıda personel ve araç sevki gerçekleştirdik. Yardımlarımız ilerleyen günlerde de aralıksız olarak devam edecek' 'Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19