BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN 72 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin , 72 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

17.11.2023 13:36:00 0
BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN 72 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Midyat  Belediye Başkanı Veysi Şahin , 72 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Midyat Belediyesine bağlı Midyat Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Midyat ilçesinde görev yapan Kamu Kurum ve kuruluş temsilcileri ile Midyat ilçesinde görev yapan 72 Mahalle muhtarının katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

 

Muhtarlar Toplantısında da, Midyat  Belediyesi tarafından tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılması hedeflenen projeler hakkında muhtarlara bilgi verildi, Başkan Veysi Şahin muhtarların da  mahalleleri ile ilgili sorun, talep ve çözüm önerilerini dinledi.  

 

Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi, hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi tüm kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz.” Dedi.

Tek tek söz alan muhtarlar; Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Veysi Şahin'e  teşekkür etti. Ayrıca Başkan Şahin , toplantı esnasında muhtarların kendisine yöneltilen sorularına da cevap verdi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00