BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ÖMER FARUK AYDEMİR'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ve Yönetim Kurulu üyeleri Çalışma Bakanlığı ,Dış ilişikle Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Ömer Faruk Aydemir'e Hayırlı Olsun Ziyareti.

Ankara 23.02.2024 09:31:00 0
BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ÖMER FARUK AYDEMİR

Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ve Yönetim Kurulu üyeleri Çalışma Bakanlığı ,Dış ilişikle Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Ömer Faruk Aydemir'e Hayırlı Olsun Ziyareti.

 

Ankara'da yaşayan Mardinlilerin örgütlendiği Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez, Başkan Vekili Edip Öner, Kurucu Üye ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yaşar  İle Eski Memursen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığı görevine  atanarak göreve başlayan Mardinli Hemşerimiz Ömer Faruk Aydemiri makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Ziyaret sırasında Denek çalışmaları hakkında Bilgi veren Başkan Fahrettin Enez ve Başkan Vekili Edip Öner, Kurucu Üye ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yaşar ,Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Aydemir'in gösterdiği yakın alaka ve ilgiden dolayı da kendisine teşekkür ettiler.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ,Dış İlişkiler ve Avrupa Genel Müdür  Yardımcısı Ömer Faruk Aydemir  de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyretçilere  teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER; ABDULLAH ORTAÇ


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19