BAŞKAN UNAT'TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Büro Memursen Mardin Şube Başkanı ve SGK Mardin İl Müdür Yardımcısı Ümit Unat 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

Mardin 10.01.2026 11:40:00 218 0
BAŞKAN UNAT

Büro Memursen Mardin Şube Başkanı ve SGK Mardin İl Müdür Yardımcısı Ümit Unat 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.Başkan Unat mesajında;

 

‘’Mesai kavramı gözetmeksizin, zorlu koşullar altında, gerektiğinde canını hiçe sayarak doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren, her şartta toplum yararını gözeten basın emekçilerimizin "Çalışan Gazeteciler Günü" kutlu olsun.

Bugün başta Filistin’deki soykırıma ve insanlık dışı muameleye hakikat penceresinden bakan, gerçekleri vicdanıyla kaleme alan gazeteciler olmak üzere; dünyada hakkı ve hakikati göstermeye çalışan gazeteciler büyük bir sansüre maruz kalmakta, hatta kurşunların hedefi olmaktadır. Uluslararası Gazeteciler Federasyonu’nun 1 Ocak’ta yayımladığı raporunda sadece 2025 yılında dünya genelinde 56’sı Filistin’de olmak üzere toplam 128 gazetecinin öldürüldüğü bildirildi.

Büro Memur-Sen olarak, basın emekçilerimizin mesleğin zorlukları karşısında, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, ekonomik ve sosyal imkânlarının artırılarak hayat standartlarının yükseltilmesi, özlük haklarına ilişkin sorunlarının giderilmesi, sendikal örgütlenmelerinin önündeki engellerinin kaldırılarak haklarının teslim edilmesinin moral ve motivasyonlarını artıracağına inanıyor, “Çalışan Gazeteciler Günü”nün buna vesile olmasını temenni ediyoruz.'' Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 

 

 

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ' ÇALIŞAN GAZETECİLER MESAJI
6.8° / 2.5°
  • BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,20% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6245,46% 0,83
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77