Başkan Şahin, Engelli Baba Ve Çocuklarına Sahip Çıktı

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, eşi ve çocukları ile birlikte yaşam mücadelesi veren engelli aileye sahip çıktı.

Mardin 30.05.2021 11:26:00 0
Başkan Şahin, Engelli Baba Ve Çocuklarına Sahip Çıktı

MARDİN  – Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, eşi ve çocukları ile birlikte yaşam mücadelesi veren engelli aileye sahip çıktı.

Mardin'in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, görme engelli baba Şükrü Kahraman (38), eşi Muhabbet (37), çocukları Emirhan (14), Kübra (13), Bünyamin (9), Yusuf (8) ve Büşra(5)’ya sahip çıktı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e sosyal medyadan ulaşan aile Başkan Şahin’in aileyi ziyaret ederek, aileye gıda yardımı başta olmak üzere ve kıyafet yardımı yapıldı.

Belediye Başkanı Şahini engelli aileyi ziyaret etmesi ile yüzlerini güldürdü.

Başkan Şahin, görme engelli Kahraman ailesine sahip çıkacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Görme engelli Baba Şükrü Kahraman, Belediye Başkanı Veysi Şahin’e mesaj yazdığını ifade ederek, şöyle konuştu. “sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Veysi Şahin’e ulaştım. Bu kadar hızlı ve geleceğini beklemiyordum. 12 Saat gibi kısa bir sürede bize ulaştı. Böyle duyarlı ve engellilere sahip çıktığı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizzat bizi ziyaret ederek sorun ve taleplerimizi aldı. Yaptığı ve yapacağı yardımlardan dolayı kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Anne Muhabbet Kahraman ise, eşinin ve iki çocuğunun görme engelli olduğunu söyledi. “Belediye Başkanımıza sosyal medya üzerinde ulaştık. Bize yardımcı olmasını istedik. Sağ olsun bizleri ziyarete geldi. Sorunlarımızı dinledi. Çocuklarım ve eşim engelli. Ne sorununuz varsa halledeceğiz dedi. Her zaman destek olacağını söyledi. Allah ondan razı olsun.” Diye konuştu.

Kübra Şahin ise, başkanımıza bizleri ziyaret ederek sevindirdi. Allah razı olsun.

Görme engelli baba Şükrü, Yusuf ve Kübra Kahraman için yardım yapılacak

Konuya ilişkin bilgi veren Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Ali Alptekin ise, yaptıkları incelemede ailenin ihtiyaçlarını belirlediklerini söyledi. Alptekin, “İlk etapta gıda ve giyim yardımı yaptık. Daha sonra da evinde eksik olan temel ihtiyaçların tespitini yapıp yardım yapmayı planlıyoruz. İstişareler sonrası aileye destek olacağız” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00