BAŞKAN ÖTER'DEN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'NDA ANLAMLI KUTLAMA

Türkiye’nin ve Orta doğunun en büyük Hububat Ticaret Merkezi olan Kızıltepe Hububat Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter,1 Mayıs İşçi Bayramında Hubuat Merkezinde çalışan işçiler hediye vererek Günlerini kutladı.

Mardin 1.05.2023 11:35:00 0
BAŞKAN ÖTER

Türkiye’nin ve Orta doğunun en büyük Hububat Ticaret Merkezi olan Kızıltepe Hububat Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter,1 Mayıs İşçi Bayramında Hubuat Merkezinde çalışan işçiler hediye vererek Günlerini kutladı. Başkan Öter Makam odasında misafir ettiği Kızıltepe Hububat Merkezi çalışanlarına çay ikram ederek, Hepsine birer adet Gömlek/Tişört Hediye ederek günlerini kutladı.


Kızıltepe Hububat Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter Hububat Merkezi çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi;


‘’Bugün 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı'dır.İşçilerin dayanışma bayramıdır.Ben de içimden gelerek düşündüm ve gerçek te böyledir.İşçierimiz,Emekçilerimiz bizim başımızın tacıdır. Ben de düşündüm 23 Nisan Çocuk  Bayramında ,İdarecilerimiz,Devlet adamlarımız,Siyasetçelrimiz,Temsilen makam   koltuklarını çocuklara veriyorlar ya ,Ben de düşündüm biz burada  oturduğumuz tüm koltuklar, Bütün dünyadaki tüm Patronlar,Ben dahil olmak üzere  ,bu koltuklardan, bindiğimiz bu arabalardan,,yediğimiz her ekmek lokmasında işçilerimizin alın teri vardır.Ben de  Hububat Merkezi çalışanlarını davet ederek,Makamımızda ,biraz  da onların sorunlarını dinleyelim,çay içelim,Hanı çam sakızı,çoban armağanı derler ya  ,kendilerine birer Tişört,Gömlek aldım takdim ettim.''Diyerek tüm Hububat Merkezi çalışanlarının 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramlarını kutladı.

 

Kızıltepe Hububat Merkezi Başkanı Mehmet Öter yaptığı Özel açıklamada da şunları söyledi; 'İşçilerimizin emekleri büyüktür. Toplumun her kesiminde üreten ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutluyor, emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını diliyorum, bu büyük dünyayı inşa eden tüm emekçilerin ve işçilerin, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum” dedi.


 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ' MAYIS BAYRAMI' ANLAMLI KUTLAMA
31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19