BAŞKAN MANSUR YAVAŞ'TAN ANKARA'DA YAŞAYAN DEPEMZEDELERE 'OY KULLANIN' ÇAĞRISI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da yaşayan depremzede vatandaşları ve öğrencileri demokratik haklarını kullanmaya ve yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet etti.

Ankara 16.01.2024 14:10:00 0
BAŞKAN MANSUR YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da yaşayan depremzede vatandaşları ve öğrencileri demokratik haklarını kullanmaya ve yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet etti.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da yaşayan depremzede vatandaşlar ile farklı illerden Ankara’ya gelerek eğitim gören öğrencileri demokratik haklarını kullanmaya ve yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet etti.

Mansur Yavaş, Başkentte seçmenlerin aktif olarak katılımını teşvik etmek ve yerel yönetimlere toplumun her kesiminin bakış açısını dâhil etmek için sosyal medya hesaplarından, yaklaşan yerel seçimler öncesi oy kullanmak için yapılması gereken yasal süreci paylaştı.

 

 MANSUR YAVAŞ, “KENT YÖNETİMİNDE BİRLİKTE SÖZ SAHİBİ OLALIM”

 

Yerel seçimlere dair önemli bir çağrıda bulunarak kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım diyen Yavaş, “Ankara'mızda yaşayan vatandaşlarımıza, depremzede vatandaşlarımıza ve değerli öğrencilerimize bir mesajım var. Öğrenciyseniz kaldığınız yurt müdürlüğünden ve okulunuzdan alacağınız belgeyle, Ankara'da yaşayan vatandaşımız veya depremzede iseniz adınıza kayıtlı bir faturayla ilçe nüfus müdürlüklerine başvurabilir, daha sonra nüfus müdürlüğünden alacağınız belgeyle ilçe seçim kurullarına başvurarak kentimiz için oy kullanabilirsiniz. Kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım. Unutmayın, sizler bizim için her zaman değerlisiniz. Son gün, 17 Ocak” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19