BAŞKAN KILIÇ'TAN PEŞ PEŞE ZİYARETLER!

Uluslararası Sanayiciler ve İş insanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Gündem 11.07.2023 13:35:00 0
BAŞKAN KILIÇ

Uluslararası Sanayiciler ve İş insanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ve konuşmalarla adından sıkça söz ettiren Başkan Kılıç, geçtiğimiz günlerde Ankara'ya giderek bir takım temaslarda bulundu. Mesai mefhumu gözetmeksizin ziyaretlerine devam eden Başkan Kılıç yaptığı genel bir değerlendirmede şunları söyledi:" Ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Geçtigimiz hafta da Ankara'da bir takım ziyaretlerde bulundum. Öncelikle Kırgızistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Sayın Ulan Alymbaev, Lübnan Ankara Büyükelçi Vekili Sayın Wissam M.Boutros, Sudan cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Nadir Yousif Eltayeb, 


Irak Cumhuriyeti Türkiye büyükelçisi Sayın Majıd AL - Lachmawi, Chp Mersin Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyesi Sayın Gülcan Kış, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı- Halkla İlişkiler Başkanı ve Mersin Milletvekili Sayın Mehmet Emin Ekmen, Yeşilsol parti Mersin Milletvekili Sayın Av.Ali Bozan, Yeşil sol Parti Gurup başkan vekili ve Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş  ve Akparti Mardin Milletvekili ve Tarım, Orman Ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Sayın Faruk Kılıç ve hemen akabinde de Akparti Mersin Milletvekili Sayın Ali Kıratlı'yı makamlarında ziyaret ettim. Oldukça verimli ve bilgilendirici bir hafta geçirdik. Ülke gündemine ilişkin istişarede bulunduk. Beni en iyi şekilde ağırlayan büyükelçilere ve milletvekillerine selamlarımı iletiyor, hepsine başarılar diliyorum" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN KILIÇ' ZİYARETLER!
23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00