BAŞKAN KILIÇ'TAN ANKARA'DA BÜYÜKELÇİLERE ANLAMLI ZİYARET!

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Bosna Hersek, Güney Sudan, Afganistan ve Filistin Büyükelçilerini ziyaret etti.

Gündem 29.07.2023 17:59:00 0
BAŞKAN KILIÇ

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Bosna Hersek, Güney Sudan,  Afganistan ve Filistin Büyükelçilerini ziyaret etti.

 

Türkiye'nin en başarılı insanlarının bir araya geldiği, gerçekleştirdiği proje ve planlarla başarıdan başarıya koşan USİAD çalışmalara devam ediyor. Her ziyaretiyle adından sıkça söz ettiren Kılıç peş peşe yaptığı ziyaretlerle ilgili genel bir değerlendirmede bulunarak:" USİAD olarak çalışmalarımızı ara vermeden devam ediyoruz. Yoğun bir tempoyla halkımız için ülkemiz için çalışıyoruz. Ülkeler arası diyaloglarımızı geliştirip Türkiye için iş olanakları oluşturuyoruz. Öyle ki geçtiğimiz gün peş peşe birkaç ziyarette bulundum. Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçisi Saeed Thani Al Dhaheri , Libya Büyükelçisi Mustafa E.M. Elgelaıb , Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç, Güney Sudan Büyükelçisi Amb.Majok Guandong  , Afganistan Büyükelçisi Amir M. Ramin , Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa'yı ziyaret ettik. Oldukça verimli ve bilgilendirici bir ziyaret geçirdik. Aramızdaki bağları daha da güçlendirdik. Misafirperverlikleri için bütün Büyük elçilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00