BAŞKAN GÜNEŞ'TEN BİRLİK,BERABERLİK VE DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Türkiye .Diyanet Vakıf sendikası ve Türkiye tanıtma ve turizm platformu Midyat ilçe başkanı Sadullah Güneş,Birlik,Beraberlik ve Dayanışma çağrısı yaptı.

Mardin 27.02.2023 20:59:00 0
BAŞKAN GÜNEŞ

Türkiye .Diyanet Vakıf sendikası ve Türkiye tanıtma ve turizm platformu Midyat ilçe başkanı Sadullah Güneş,Birlik,Beraberlik ve Dayanışma çağrısı yaptı.Başkan Güneş çağrısında şu ifadelere yer verdi;

 

Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Gün birlik ve beraberliğimizi en üst seviyeye çıkarma günüdür. Çünkü hepimiz bilmekteyiz ki, acılarımız paylaştıkça azalacaktır. Bugün paylaşma günüdür. Bizde olanları olmayanlarla paylaşma günüdür. Bugün ülkemizde yaşanan acıları hafifletme günüdür.


Ülkemizde  meydana gelen depremin yaralarını sarmak amacıyla hepimize düşen mutlaka görev ve sorumluluk vardır . Bugün bu sorumluluğumuzu hep beraber yerine getirmek zorundayız. Unutmayalım ki, aynı acıyla bizlerde karşı karşıya kalabilir, aynı durumda bizlerde olabilirdik.


Dün Erzincan, gölcük,Van  depreminde kardeşlerimize nasıl yardım elimizi uzattıysak, dünyanın dört bir tarafında Saray Bosna’ya, Filistin’e, Somali’ye ve daha birçok yardıma muhtaç insanlara yardım elimizi uzattıysak bugünde K.Maraş,Hatay ,Gaziantep,Adıyaman, Osmaniye ,Kilis ve depremin yaşandığı her yerdeki   kardeşlerimize yardım elimizi uzatma vaktidir. Bazı sıkıntılı durumlar vardır ki, bu hallerden birçok güzellikler ve kazançlarda elde edilebilir. Biz inanıyoruz ki bu depremde vefat eden  kardeşlerimiz hükmen şehit oldular.Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Yaralanan kardeşlerimize de şifalar versin. Geride kalanlara sabr-ı cemil ve ecr-i kesir niyaz ediyorum  .Milletimizin başı sağolsun''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00