BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ'DEN 'KADİR GECESİ 'MESAJI

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği başkanı Fahrrettin Enez, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı

Ankara 8.05.2021 11:41:00 0
BAŞKAN FAHRETTİN ENEZ

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği başkanı Fahrrettin Enez, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

 

Kur’an’da bin aydan hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği başkanı Fahrrettin Enez, , ‘’Bir kez daha idrak etmekle şerefleneceğimiz Kadir Gecesi’nin tüm hemşerilerime ve İslam âlemine huzur, barış ve esenlikler getirmesini diliyorum’’ dedi.

 

“BİN AYDAN DAHA HAYIRLIDIR”

 

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği başkanı Fahrrettin Enez, , ‘’Allahu Teâla, yüce kelamı olan Kur’an-ı Kerim’de, ‘Şüphesiz, biz onu Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir’ diyor

 

. Peygamber Efendimiz de bir Hadisi Şerifinde bu gece de çokça dua edilmesini tavsiye ediyor. Biz de bu gece de ellerimizi Allah’a açarak; ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyelim. Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ederken, bu gecenin feyz ve bereketinden en güzel biçimde nasiplenmeyi, huzur, güven ve barış içinde Ramazan Bayramına kavuşmayı, Başta bölgemiz olmak üzere Tüm İnsanlığın Pandemi dönemimini sağlıkla atlatıp,Mutlu ve Sağlık dolu,Huzurlu Günlere yeniden  kavuşmasını  Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum’’ ifadesini kullandı.

 

 

ARTUKLUHABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN FAHRETTİN ' 'KADİR GECESİ 'MESAJI
18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00