BAŞKAN ENEZ'DEN YENİ BİNASINA TAŞINAN 'KÖSEN GRUP'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye'nin önemli şirketlerinden biri olan ve Kendi binasına yeni taşınan 'KÖSEN GRUPu ziyaret eden Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Hayırlı Olsun dileklerini iletti.

Ankara 31.03.2022 14:11:00 0
BAŞKAN ENEZ

Türkiye'nin önemli şirketlerinden biri olan ve Kendi binasına  yeni taşınan 'KÖSEN GRUPu ziyaret eden Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Hayırlı Olsun dileklerini iletti.

 

KÖSEN GRUP Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kösen ,Grup olarak ülke ekonomisine katkı sunmak,ve geleceği inşa etmek üzere yola çıktıklarını belirterek,yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladıklarının ifade etti.Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez'in ziyareti sırasındankendisini Karşılayan Mardinli başarılı İş Adamı Kenan Kösen ,ziyareti nedeniyle başkan Fahrettin Enez'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

Bünyesinde  ,Mardian Mall,Kösen Vills,Profil Algeria,Ells,Sien Gıda,Libas Tekstil,Sarl Tapino,Oran Global gibi 8 güçlü markadan oluşan KÖSEN GRUP ,Ankara'nın en nezih Bölgesi olan Mustafa Kemal Mahallesinde kendi inşaettiği binasında hizmet vermeye başladı.Önümüzdeki günlerde resmi açılışının yapılacağı Kösen Plaza hizmete girdi.

 

KÖSEN GRUP;

 

''Yapıların ötesinde değer inşa etmek.


Bu düşünce bizi görevimizden ve sorumluluklarımızdan fazlasına götürüyor.
Bakış açımızı biraz değiştirirsek eğer, büyük iş makineleri ile tonlarca malzemelerden yapılan şeylerin biraz ötesinde geleceği ele almanın 'bir çocuğa' daha iyi bir yaşam hazırlamanın ve insanlara iyi şeyler hissetirmenin herşeyden önemli olduğunu görebiliriz.

İlke edindiklerimiz bizim için herşeyden daha önemli oldu, çünkü Kösen Grup olarak biz gücümüz ile her işi bitirebiliriz. Peki, bu işlerin ötesinde insana ne katabiliriz?

Bu topraklarda emeğin ve alın terinin değerini hissedebiliyorsak, en büyük gücün insana yatırım olduğunu bilir ve söyleriz; Yapıların ötesinde gelecek inşa etmek'' olduğunu söyleyerek yeni hizmet binasında geleceği inşa etmeye ve Ülkemize katkı sunmaya başladı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19