BAŞKAN ENEZ VE BAŞKAN YARDIMCISI ÖNER'DEN MEMUR SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ESEN'E ZİYARET

Ankara'da faaliyet gösteren Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ile Başkan Yardımcısı Edip Öner'den Memur Sen Genel Merkezine ziyaret.

Ankara 9.06.2021 19:01:00 0
BAŞKAN ENEZ VE BAŞKAN YARDIMCISI  ÖNER

Ankara'da faaliyet gösteren Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ile Başkan Yardımcısı  Edip Öner'den Memur Sen Genel Merkezine ziyaret.

 

Ankara'da faaliyet gösteren Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  yardımlaşma Kültür DerneğiBaşkanı Fahrettin Enez ile Başkan Yardımcısı  Edip Öner ,Ankara'da görev yapan Mardinli ,bürokrat,Siyaset adamları,İş Adamlarını ziyaret ederek,Dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Memur Sen Genel Merkezini ziyaret eden  Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ile Başkan Yardımcısı  Edip Öner,Ömerlili hemşehrimiz Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen'i makamında ziyaret ederek Dernek  ve Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Mehmet Emin Esen  tarafından  çok sıcak karşılanan ve   samimi bir ortamda gerçekleşen Ziyaret sırasında 2 ci ziyaretin,Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  yardımlaşma Kültür Derneği yapılmasına  karar verildi.Ziyaretleri nedeniyle Başkan Fahrettin Enez ile Başkan Yardımcısı Edip Öner'e Teşekkür eden,Mehmet Emin Esen,Dernek çalışmalarında kendilerine başarı dileğinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00