Başkan Amak, Yeni Park Alanları İçin İncelemelerde Bulundu

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Amak, kentte yeni park alanların kurulması için sahada incelemelerde bulundu.

Mardin 23.05.2024 16:46:00 0
Başkan Amak, Yeni Park Alanları İçin  İncelemelerde Bulundu

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Amak, kentte yeni park alanların kurulması için sahada incelemelerde bulundu.

 

Eş Başkan Amak ve Meclis Üyeleri, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı saha ekipleriyle birlikte 4 farklı alanı gezerek ilgili birim amirlerinden bilgi aldı

.

Daha yeşil bir Artuklu ve çocukların rahat ve güvenilir ortamlarda oyun oynayabileceği alanların arttırılması hedefiyle çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Eş Başkan Amak, şunları söyledi:

 

“Göreve henüz başlayalı iki ay oldu. Kentimizde en büyük eksikliklerden biri olan çocuk oyun parkları ve yeşil alanların yeterli olmaması. Yaptığımız tespitler sonucunda Artuklu Belediyesine ait olan bazı yeşil ve park alanlarımız önceki dönemlerde görevde olan yönetimin kararıyla maalesef ki başka kurumlara tahsis edilmiş. Bu yüzden çok kısıtlı alanlarımız kalmış durumda. Fakat biz yine de elimizde bulunan alanlarda, Artuklu Belediyesi olarak kentimize yeşil alanlar ve çocuklarımız için yeni parklar kuracağız. Saha ekiplerimizle birlikte şuan için çalışma yapılabilecek 4 farklı alanda incelemelerde bulunduk. Gerekli projelendirme için ekiplerimiz çalışmalarını tamamladıktan sonra hızlıca parklarımızın yapımına başlayacağız. Kıymetli halkımız için daha güzel projelerle hizmet yapma hedefi içerisindeyiz. Bunun için de Artuklu Belediyesi olarak özverili çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


39.8° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75