BAŞKAN AKGÜL,VATANDAŞIN EVİNE KONUK OLDU

Mamak'ın çeşitli mahallelerinde evlere misafir olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyenin yapmış olduğu yatırımları ve sosyal hizmet çalışmalarını vatandaşlara bire bir anlatıyor

Belediye Haberleri 29.09.2013 11:32:06 0
BAŞKAN AKGÜL,VATANDAŞIN EVİNE KONUK OLDU

Mamak’ın çeşitli mahallelerinde evlere misafir olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyenin yapmış olduğu yatırımları ve sosyal hizmet çalışmalarını vatandaşlara bire bir anlatıyor. Saliha Bilici adlı vatandaşın davetini kırmayan Akgül, Bilici’nin evine konuk oldu. Akgül, evde bulunan komşular tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı. Bir Belediye Başkanını kendi sokaklarında, evlerinde görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren mahalle sakinleri Akgül’e teşekkür etti. Vatandaşlar tarafından çok sıcak karşılandıklarını kaydeden Akgül, “Hemşerilerimin evlerine konuk oluyoruz. Hizmetlerimizle halkımızın yanındayız” dedi.

 

Başak Mahallesi’nde Üç Dev Hizmet

3 yıldır Başak Aile Merkezi’nde kurslardan yararlandığını kaydeden ev sahibi Bilici, “Aile merkezinde boş zamanlarımızı değerlendirmenin yanı sıra sosyal ilişkilerimizi de geliştirdik. Kurslarda aldığım eğitimler sonunda hem meslek edindim hem de yaptığım ürünleri satışa çıkarak para kazandım” dedi. Bilici, aile merkezleri gibi bir hizmeti mahallelerine kazandırdığı için Akgül’e teşekkür ederek kurslarda yapmış olduğu ürünleri tanıttı. İlçenin imajını değiştiren yatırımların birer birer açılışını yaptığını kaydeden Akgül, Başak Mahallesi’nde hayata geçirdikleri üç dev yatırım hakkında bilgi verdi. Akgül, “Mamak adeta üstü açık dev şantiye oldu. Mahallemizde yapımı devam eden gençlik ve kültür merkezimizin yapımı 65 seviyesine ulaştı. Yine şu an çevre düzenleme çalışmaları yapılan kapalı spor salonumuz yüzde 95 seviyesine ulaştı. 10 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan kapalı pazarımız da altı pazar üstü spor kompleksi şeklinde tasarlandı. Mahallemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu. Akgül, ziyaret esnasında çocuklarla da yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi.

 

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/MAMAK


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82