Başkan Akgül`e Ziyaretçi Akını Sürüyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü katıldığı bir düğünde havaya açılan ateş sonucu kolundan yaralanan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül`ün makamı ziyaretçi akınına uğradı. Rapor ve izin almadan görevine kaldığı yerden devam eden Akgül`ü ziyaret edenler arasınd

Belediye Haberleri 11.06.2013 11:12:23 0
Başkan Akgül`e Ziyaretçi Akını Sürüyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü katıldığı bir düğünde havaya açılan ateş sonucu kolundan yaralanan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül`ün makamı ziyaretçi akınına uğradı. Rapor ve izin almadan görevine kaldığı yerden devam eden Akgül`ü ziyaret edenler arasında Mamak protokolü, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, belediye çalışanları ve çok sayıda Mamaklı vardı.

Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten ziyaretçilerine teşekkür eden Akgül, düğünlerde, asker ğurlamalarında, maç sonrası silah atma alışkanlığının artık tamamen bitmesi gerektiğini kaydetti.  Akgül,"Olayın yaşandığı düğünde her tarafta çoluk çocuk yaşlı genç vardı.
Allah korusun daha kötü bir olayla karşılaşabilirdik. Bu olaydan millet olarak herkes ders çıkarmalıyız. Arayan, merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim. Sağlık durumum iyi şükürler olsun, programım dâhilinde siz değerli Mamaklılara hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

DÜĞÜN SAHİPLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

cumaartesi günü davetli olduğu düğünde,Düğün sahiplerinden birinin havaya ateş açtığı merminin sekerek koluna isbet etmesi sonucunda yaralanarak tedavi gören Mamak Belediye BaşkanıMesut Akgül yaralanmasına sebep olan Kişilerden de şiaketçi olmadı.

Mamaklılar ve ilçe çalışanları tarafından çok sevilen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül`e Yoğun Geçmiş olsun ziyaretlernin devam etmesi bekleniyor.


ABDIULLAH ORTAÇ-MAMAK/ANKARA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00