BAŞKAN AKGÜL`DEN MİNİKLERE ZİYARET

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Boğaziçi Mahallesi'nde hizmet veren Tenzile Erdoğan Aile Merkezi ve Bilgi Evi kreşini ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi.

Belediye Haberleri 31.12.2013 07:23:02 0
BAŞKAN AKGÜL`DEN MİNİKLERE ZİYARET

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Boğaziçi Mahallesi’nde hizmet veren Tenzile Erdoğan Aile Merkezi ve Bilgi Evi kreşini ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi. Miniklerle tek tek ilgilenen Akgül, çocukların iyi ve doğru olarak yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Çocuk gelişiminin ayrı bir titizlik içerisinde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Akgül, okul öncesi eğitimin önemine değindi. Kreş eğitimi hakkında bilgi alan Akgül, miniklere çeşitli hediyeler dağıttı.

Hem anneler hem çocukları faydalanıyor

Mamak Belediyesi Aile Merkezleri’nden faydalanan kadınlar için kreşlerin büyük önem taşıdığını belirten Akgül, kreşin küçük çocuğu olan ve kurslardan faydalanan anneler için büyük kolaylık sağladığının altını çizdi. Aile merkezi kreşlerinde 36-65 ay arası çocuklara yönelik eğitim programı uyguladıklarını belirten Akgül, “Çocuklarımızın sağlıklı ortamda yetişmeleri ve ailelerimizin istek ve ihtiyaçlarını yerine getirmek adına hizmet veriyoruz. Kreşimizde çocukların fiziki şartlarına göre özel olarak tasarlanmış sınıflarda oyun, TV, sosyal etkinlik alanları da yer alıyor. Kreş hakkında Akgül’ü bilgilendiren Tenzile Erdoğan Aile Merkezi Sorumlusu Selda Türkyılmaz, annelerimiz bir üst katta meslek kurslarına katılırken çocuklarımız da burada okul öncesi eğitim alıyor dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61