Başkan Akgül drift yaptı

Hız tutkunlarının drift yarışlarına uygun şekilde modifiye edilen otomobilleri ile nefes kesen gösterilerinin ardından Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de bir aracın ön sağ koltuğuna binerek drift heyecanını yaşadı.

2.06.2014 08:49:30 0
Başkan Akgül drift yaptı

Ankara’da modifiye edilmiş farklı tarzlardaki yaklaşık 200 araç Mamak Belediyesi’nin Ortaköy’de bulunan Model Uçak Pisti’nde buluştu. 7’den 70’e yüzlerce otomobil severi bir araya getiren show renkli görüntülere sahne oldu. Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon kapsamında üzerlerinde yapılan değişikliklerle, motor güçlerinden yol tutuşlarına kadar birçok kabiliyeti üst düzeye çıkarılan otomobiller büyük ilgi görürken, modifiye tutkunlarının buluştuğu keyifli organizasyonda yüksek performanslı araçlar da göz doldurdu. Hız tutkunlarının drift yarışlarına uygun şekilde modifiye edilen otomobilleri ile nefes kesen gösterilerinin ardından Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de bir aracın ön sağ koltuğuna binerek drift heyecanını yaşadı.  Mamak’ta modifiye buluşmalarını geleneksel hale getirmek istediklerini kaydeden Akgül, “Modifiye severlerin dikkat etmesi gereken en önemli husus, hız tutkusunu kontrol altına almak ve trafiğe açık alanlarda gövde gösterisi yapmamaktır. İnsan hayatı ucuz değil. Hız tutkunlarını caddelere sokaklara değil pistlere davet ediyorum. Sokaklarda bu iş yapılmayacak” dedi.

 Otomobil sevdalıları araçlarını sergiledi

Model uçak pistini adeta fuar alanına dönüştüren yüzlerce otomobil sevdalısı aşkla bağlandığı araçlarını sergiledi. Katılımcılar drift, hız ve lastik yakma gibi gösteriler sundu. Arabalara eklenen ses sistemleri, akla gelmeyecek noktalara konulan LCD ekranlar, farlarda kullanılan led ve neon ışıklandırmalar, jantların hayal gücünün sınırlarını zorlayan değişik tasarımları, ön ve arka tamponlara eklenen farklı çamurluklar, kanatlar, araba ve hız tutkunlarına değişik şovlarla sunuldu.

 

‘’Haberin Olduğu Her Yerde’’

  ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79