BAŞKAN AK ÇAY SOHBETİNDE KEÇİÖRENLİLERLE BULUŞTU

Vatandaşlar ile sık sık biraraya gelerek görüş ve önerilere kulak veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa İsa Yusuf Alptekin Parkı'nda düzenlediği çay sohbetinde Keçiörenliler ile buluştu.

Belediye Haberleri 16.08.2013 19:30:11 0
BAŞKAN AK ÇAY SOHBETİNDE KEÇİÖRENLİLERLE BULUŞTU

Vatandaşlar ile sık sık biraraya gelerek görüş ve önerilere kulak veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa İsa Yusuf Alptekin Parkı’nda düzenlediği çay sohbetinde Keçiörenliler ile buluştu.

Keçiören’i Keçiörenliler ile birlikte yönetmeye özen gösteren Belediye Başkanı Mustafa Ak, parklarda gerçekleştirdiği çay sohbetleri ile vatandaşların taleplerini ilk elden iletmelerine imkan tanıyor. Çay sohbetlerinin son durağı, Keçiören Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete sunulan İsa Yusuf Alptekin Parkı oldu. Kamelyalar altındaki çay sohbetine parktaki vatandaşları davet eden Başkan Ak, her yaş grubundan insanla sohbet ederek görüş ve önerileri aldı. Sohbet sırasında bir engelli vatandaş da sorununu dile getirirken, Başkan Ak çözüm için gerekenin yapılması talimatını verdi. Vatandaşlara çay, poğaça, simit, üzüm ve kavunun ikram edildiği sohbet, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

KATILIMCI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI

Gencinden yaşlısına her vatandaşı tek tek dinleyen Başkan Ak, çocuklarla fotoğraf da çektirdi. Daha güzel bir Keçiören için çalıştıklarını anlatan Başkan Ak, vatandaşlara Keçiören’de tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ve vatandaşları dinleyerek çözüm ürettiklerini vurgulayan Başkan Ak, “Keçiörenlilerin farklı konulardaki görüş ve isteklerine büyük önem veriyoruz. Bu tür çay sohbetlerine parklardaki vatandaşlarımızı davet ederek onlarla bir masa etrafında biraraya geliyor, samimi bir sohbet yapıyoruz. Vatandaşlarla biraraya gelmeye özen gösteriyoruz, çünkü biz Keçiören’i vatandaşlarımız ile birlikte yönetiyoruz” diye konuştu.

Sohbete katılan vatandaşlar ise bu tür buluşmalarda Başkan Ak’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Mustafa Ak’ın her fırsatta kendilerini ziyaret ettiğini ve hal hatır sorduğunu dile getiren Keçiörenliler, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ettiler.



abdullah ortaç-ankara


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04