Başkan Yılmaz Sel Mağduru 9 Kişilik Ailenin iftar sofrasına konuk oldu

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, iki hafta önce Kızıltepe?de aşırı yağışlardan dolayı evleri sel altında kalan 9 kişilik bir ailenin evinde iftarını açtı.

Mardin 17.05.2019 21:42:54 0
Başkan Yılmaz Sel Mağduru 9 Kişilik Ailenin iftar sofrasına konuk oldu

 

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, iki hafta önce Kızıltepe’de aşırı yağışlardan dolayı evleri sel altında kalan 9 kişilik bir ailenin evinde iftarını açtı.

 

Başkan Nilüfer Elik Yılmaz, ilçenin farklı mahallelerinde her gün konuk olduğu yoksul bir aile ile iftarını açmaya devam ediyor.

 

Başkan Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, bugün de Kızıltepe’nin Dünaysır Mahallesi’nde kalan 9 kişilik Tektaş ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. İki hafta önce evleri sel suları altında kalan Tektaş ailesiyle iftar sofrasına oturan  Yılmaz, sel suları nedeniyle evleri kullanılmaz hale geldiği için evin avlusuna serilen sofrada aile ile birlikte iftarlarını açtı. Sofrada oturan çocukların iftar keyfi ise görülmeye değerdi. Mutlu bir şekilde iftarlarını açan ailenin çocukları, iftardan sonra Başkan Yılmaz ile sohbet etti.

 

Aile fertleriyle birlikte iftarlarını açan  başkan Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, iftardan sonra konuk oldukları ailenin  bireyleriyle bire bir ilgilendi. Ailenin yaşadığı mağduriyet duygusal anlara da neden olurken,  başkan Yılmaz yaşanan mağduriyet için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini aile fertlerine aktardı. İftar yemeğinden sonra  başkan Yılmaz ve meclis üyeleri, evden ayrıldı.

 

Öte yandan, belediye ekipleri aileye katkı amacıyla yardım paketi de teslim etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04