Başkan Yılmaz ihtiyaç sahibi ailelerle iftar açtı

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan iki genç kardeşin evinde iftarını açtı.

Mardin 22.05.2019 23:04:24 0
Başkan Yılmaz ihtiyaç sahibi ailelerle iftar açtı

Kızıltepe Belediye  Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan iki genç kardeşin evinde iftarını açtı.

 

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, ilçenin farklı mahallelerinde her gün konuk olduğu ihtiyaç sahibi bir aile ile iftarını açmaya devam ediyor. Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, bugün de ilçenin Tepebaşı Mahallesi’nde yalnız yaşayan iki genç kardeşin iftar sofrasına konuk oldu. Yalnız yaşayan kardeşlerden biri okula giderken, diğerinin ise işsiz olduğu öğrenildi.

 

Belediyenin imkânı ile kaldıkları evde mahallelinin yardımlarıyla geçimini sürdüren genç kardeşlerin evine konuk olan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, birlikte aynı sofrada iftarını açtı.

 

Genç kadınların yan komşuları olan Özdemir ailesi de iftar sofrasında hazır bulundu. Aile bireyleri birlikte açtıkları iftardan sonra yaşadıkları durumu Eşbaşkan Yılmaz’a anlattı. Aile bireyleriyle uzun süre sohbet eden Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, daha sonra başka programlara katılmak üzere konuk oldukları evden ayrıldı.

 

İftarlarını Çelik ve Özdemir aileleriyle birlikte açan Başkan Yılmaz, yanında getirdiği yardım paketlerini de katkı amacıyla ailelere teslim etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36